Waarom kiezen voor een keuken op maat?

Waarom kiezen voor een keuken op maat?

Een keuken betekent voor iedereen iets anders. Voor sommigen is de keuken de plek waar u en uw gezin de avonturen van de dag met elkaar delen, met mes en vork in de hand en een heerlijke maaltijd op tafel. Voor anderen is het alleen uw plekje, waar u tot rust komt tijdens het kokerellen of geniet van een tasje koffie. Of u nu houdt van uitgebreid ontbijten op zondagochtend of toch liever een snelle hap meepikt voor de drukke werkdag begint, een keuken op maat behoort perfect bij u te passen.

blog_keuken_op_maat.jpg

Een keuken op maat voldoet aan al uw wensen

Dat is logisch, omdat ze speciaal voor u wordt gemaakt. Op basis van de beschikbare ruimte en uw persoonlijke noden wordt uw keuken op maat samengesteld door u, met professionele assistentie van onze Keukenbouwer keukenadviseurs. De beschikbare ruimte wordt optimaal benut, omdat men geen rekening hoeft te houden met standaardmaten. Zo kunt u zelf de breedtes en hoogtes van de kastjes bepalen, tot op de centimeter nauwkeurig. De indeling kiest u helemaal zelf. Wilt u dat uw keuken en woonkamer perfect bij elkaar aansluiten? Ook dat kan. Er zijn geen beperkingen op creativiteit, u kan eenvoudig uw eigen keuken ontwerpen, bij de Keukenbouwer adviseren u daar graag bij.

Uniek, net zoals de gebruikers

Bij een standaardkeuken moet men vaak compromissen sluiten, zij het in stijl, ruimte of budget. Dat is jammer, want zo wordt uw keuken minder praktisch, minder gebruiksvriendelijk en minder aangenaam. Een keuken bij de Keukenbouwer daarentegen is gemaakt op ùw maat en volgt dus altijd uw wensen en noden. Of dat nu een hoger of lager werkblad is, speciale kastindelingen zijn of nog iets helemaal anders; er zijn weinig beperkingen. Een super strakke keuken of liever een landelijke stijl? Er is niet alleen een ruime keuze in materialen voor de kastjes en werkbladen, maar ook voor de stijl en kleuren van uw keuken. Uw keuken is echt uniek; een keuken die u nergens anders vindt.

Vakmanschap leidt tot duurzaamheid

Een keuken die dagelijks wordt gebruikt door het hele gezin moet tegen een stootje kunnen. Een keuken op maat wordt samengesteld uit kwaliteitsmateriaal. Het Keukenbouwer-team is trots op zijn werk én streeft steeds naar de beste kwaliteit. Dat geldt zowel voor onze binnenhuisarchitecten die u bijstaan met het ontwerp, als voor onze montageteams die uw nieuwe keuken installeren. Dankzij ons vakmanschap is een keuken op maat uiterst duurzaam en klaar voor jaren gebruiksplezier.

Het Keukenbouwer stappenplan

Persoonlijke begeleiding is van groot belang voor ons. Niet alleen voor en tijdens uw zoektocht naar uw droomkeuken, maar ook erna!

Hoe gaat de Keukenbouwer te werk om uw droomkeuken te vinden?

  1. Als u al een duidelijk idee heeft over wat u wilt, kunt u met een eigen geschetst plannetje langskomen. Heeft u nog wat twijfels? Breng dan de afmetingen en eventueel enkele inspiratiefoto’s mee en wij helpen u graag verder!
  2. Onze keukenadviseurs nemen de tijd om tijdens een voorbereidend gesprek samen met u een 3D-tekening uit te werken. Zo krijgt u een zeer duidelijk beeld op uw nieuwe keuken. Een virtuele wandeling door uw keuken toont waar nog eventuele aanpassingen nodig zijn.
  3. Tijdens een gesprek met onze binnenhuisarchitect wordt de ruimte opgemeten, voor de meest optimale benutting. Op maat betekent tot op de centimeter naar uw wens.
  4. Vervolgens gaat u over tot de bespreking van de materialen en wordt de indeling van uw keuken vastgelegd. Zo kiest u onder professionele begeleiding het materiaal van uw werkblad, van de kastjes tot de handgrepen.
  5. Na een controle wordt uw droomkeuken op maat besteld. Met een kribbel en handdruk zit het werk voor u erop!
  6. Wanneer uw keuken klaar is, wordt ze door onze eigen transportdienst geleverd. Ons montageteam plaatst op een professionele en nauwkeurige manier uw keuken. Zit u nog met vragen? Wij helpen u graag verder.

Een keuken op maat is de logische keuze! Maak hier een afspraak en we bespreken graag met u hoe we uw droomkeuken tot werkelijkheid kunnen maken.