Hoe kies je de juiste spoelbak?

Hoe kies je de juiste spoelbak?

Zie je ze al voor je? Jouw nieuwe keuken! De ideale kastjes, de beste kookplaat en natuurlijk een spoelbak die perfect past qua stijl. Maar een spoelbak moet ook praktisch zijn. Gelukkig staan die twee elkaar niet in de weg. Bij de Keukenbouwer hebben we een ruim assortiment spoeltafels die zowel mooi als praktisch zijn.

rvs.jpg

Roestvrij staal

Dé klassieker onder de spoeltafelmaterialen is roestvrij staal  (ook wel inox genoemd) natuurlijk. Makkelijk schoon te maken, hygiënisch, tijdloos en makkelijk te combineren met alle mogelijke materialen, van hout tot natuursteen.

Fraganit.jpg

Fragranit

Iets minder gekend maar een materiaal met erg veel mogelijkheden is Fraganit. Fraganit bestaat uit kwartsen en kunsthars. Door kleurpigmenten toe te voegen, hebben we enkele smaakvolle kleuren bij de Keukenbouwer. Fragranit  brengt dus kleur in het leven en laat zich perfect integreren in elke keukenomgeving. Het is het vierde hardste materiaal ter wereld, dus bijzonder bestendig tegen breuken en krassen. Misschien kies jij wel voor een spoeltafel in steen mét karakter voor jouw droomkeuken?

Keramiek.jpg

Keramiek

De keramische spoelbakken van de Keukenbouwer zijn niet alleen mooi maar ook uiterst praktisch. Of u nu kiest voor een inbouw-, onderbouw-, vlakinbouw- of hoekspoelbak: creëer de keuken die bij u past. Keramische spoelbakken worden eerder in landelijke keukens gebruikt.

De keuze voor de juiste spoelbak is dus heel belangrijk. Niet enkel wat de praktische kant betreft, maar zeker ook op vlak van design. Laat je daarom bijstaan door de specialisten van de Keukenbouwer. Kom langs in één van onze toonzalen.