Inspiratie nodig? Kom langs bij de Keukenbouwer!

Inspiratie nodig? Kom langs bij de Keukenbouwer!

Bij de Keukenbouwer vinden we het belangrijk om onze (toekomstige) klanten voldoende te inspireren. Zelf zijn we helemaal gek op keukens, en zijn we continu op zoek naar de nieuwste trends en de leukste ideeën. Deze passie willen we graag overdragen naar onze klanten toe. Op deze pagina vind je daarom verschillende tips die je kunnen helpen bij het kiezen van je nieuwe keuken. Dingen die waar je misschien in eerste instantie niet aan dacht. Maar ook dingen waarvan je niet weet hoe je ze moet inpassen in je keuken.

We luisteren daarom ook naar wat jij als klant wil, en bouwen daarop verder tot we de ideale keuken voor u hebben ontworpen. Een team van binnenhuisarchitecten helpt u hier graag mee verder. Breng een bezoek aan één van onze Keukenbouwer toonzalen, of lees hieronder onze 7 keukentips.

Tip 1: De vorm van je keuken

Een van de belangrijkste vragen bij je zoektocht naar een nieuwe keuken is: Welk vorm zal je keuken hebben? Belangrijk, want het zal in grote mate afhangen van je voorkeuren. Een groot kookeiland is leuk wanneer je er de ruimte voor hebt. Wil je eerder een praktische keuken met veel kastruimte? Dan kan een hoekopstelling de juiste keuze zijn. Of ga je liever voor een rechte wandopstelling? Alle mogelijke opstellingen kan je ontdekken in onze showrooms.

Tip 2: Speel met kleur

Is een witte of houtkleurige keuken niet echt je ding? Mag het net dat tikkeltje specialer zijn? Wat dacht je van een keuken met leuke kleuraccenten? Of zelfs een keuken in een bepaalde kleur? Alles wat je maar kan bedenken kan je vinden bij de Keukenbouwer. Doe inspiratie op bij onze keukens:

dekeukenbouwer.be/onze-keukens

Tip 3: Praktische indelingen

“Zo praktisch dat het gemakkelijk is”. Bij de Keukenbouwer zorgen we ervoor dat onze keukens niet alleen mooi, maar ook praktisch zijn. Een keuken heb je niet enkel om naar te kijken, maar ook om in te koken. Een leefkeuken is niet voor niks dé trend van het moment. Ontdek bij de Keukenbouwer ons ruime aanbod aan kastindelingen. Of het nu een handige hoekkast, apotheekkast of leuke schuifdeurkast is, wij hebben het.

Tip 4: Kwalitatieve apparatuur

Bij de Keukenbouwer werken we met kwalitatieve elektropartners. Ontdek welke merken bij ons te verkrijgen zijn op onze partnerpagina: dekeukenbouwer.be/waarom-de-keukenbouwer/partners . Onze adviseurs helpen je graag het juiste keukentoestel te kiezen uit het ruime aanbod.

Tip 5: Kies het juiste werkblad

Het is belangrijk om een materiaal te kiezen voor je werkblad waar je gemakkelijk mee kan werken. Hou hierbij rekening met onderhoud. Zet je graag warme potten op je werkblad? Of ben je op zoek naar een krasvrij werkblad? Lees hier meer over de keuze van een werkblad: dekeukenbouwer.be/tips-and-tricks/werkbladen/hoe-kiest-u-het-juiste-werkblad-voor-uw-keuken De mogelijkheden zijn eindeloos…

Tip 6: Kokend water uit je keukenkraan

Al gehoord van de Quooker? Dat is een handige kraan waar kokend water uit komt. In 1 seconde kan je een lekkere tas thee zetten. Aardappelen, groenten, pasta en rijst zijn nog sneller klaar! Het wachten tot je pot met water kookt is verleden tijd. Vraag ernaar in onze toonzalen.

Tip 7: De ene spatwand is de andere niet

De uitstraling van je keuken wordt voor een groot stuk bepaald door de spatwand. Hou je van natuursteen, mozaïek tegeltjes, glas, of liever een achterwand in hetzelfde materiaal als je keuken? Het kan allemaal… Zorg er wel voor dat het geheel past bij elkaar. Zo gaan we in een moderne keuken geen landelijke tegeltjes aanraden.