5 oplossingen voor een praktische keukeninrichting

Terug naar overzicht

Bij het inrichten van je nieuwe keuken is het belangrijk om rekening te houden met voldoende, praktische opbergruimte. Om te koken heb je namelijk allerhande keukengerei nodig en dankzij de juiste keukeninrichting kan je alles netjes opbergen. Zo blijft je keuken ordelijk en overzichtelijk.

Bij de Keukenbouwer hebben we verschillende handige opberginrichtingen voor elke keuken. We zetten onze toppers even op een rijtje. Uiteraard kan je deze en nog veel meer bezichtingen in onze toonzalen.

De Keukenbouwer
De Keukenbouwer

Hoge voorraadkasten

In deze hoge voorraadkasten heb je niet enkel ruimte zat, je bespaart daarnaast veel plaats door de smalle vorm. Ideaal voor in een kleine keuken. Nog een voordeel: je behoudt makkelijk het overzicht over alle voorraad.

 

Bredere voorraadkasten met lades

Ook deze voorraadkasten bieden een zeer praktische indeling op een beperkte ruimte. Ze zijn iets breder en voorzien van handige lades waardoor alles binnen handbereik ligt. Extra tip: maak gebruik van lade-indelingen om alles netjes te ordenen.

 

Keukenkasten met rolluiken

Zijn klassieke keukenkasten niet echt jouw ding? Of hou je van een strak en clean design? Ga dan voor een keukenkast met rolluik. Het heeft een moderne uitstraling en houdt alles netjes uit het zicht.

 

Praktische hoekkasten

Hoeken blijven een heikelpunt wanneer het om de praktische indeling van je keuken gaat, nietwaar? Geen zorgen. Deze praktische hoekkast is een zeer handige en elegante oplossing. De legplank komt bij het openen automatisch naar buiten, waardoor je niet telkens meer in je kast hoeft te duiken.

 

Twee lades in één

Dit systeem is ideaal om al je klein keukengerei en bestek gescheiden te houden van potten en pannen. Een overzichtelijke oplossing die je keuken bovendien een strakkere uitstraling geeft.

Er zijn dus heel wat mogelijkheden als het gaat over opbergruimte en keukeninrichtig. Je uiteindelijke keuzes hangen natuurlijk af van jouw persoonlijke smaak en stijl. Maak je vooral geen zorgen over keuzestress. Bij de Keukenbouwer geven we je maar al te graag professioneel advies. We ontmoeten je graag in één van onze toonzalen.

Deel deze pagina

Tips en inspiratie

Ontdek onze virusvrije keukens

Ontdek onze virusvrije keukens.

Verkopers schenken commissie aan rampenfonds voor overstromingen

Verkopers schenken commissie aan rampenfonds voor overstromingen