Stadskeukens

stadskeukens-gent.jpg

 

Stadskeukens van de Keukenbouwer

Waarom zou je nog in een dorp wonen, als in de stad de wereld voor je deur ligt? Én in je keuken! Met Stadskeukens van de Keukenbouwer brengen we keukens speciaal voor stadswoningen. Bijzonder praktisch en helemaal op maat van de beschikbare ruimte. Zelfs als je iets compacter woont.

 

meer-keuken-dan-je-denkt.jpg

Unieke keukenopstellingen

De beschikbare plaats bepaalt in belangrijke mate de vorm en de grootte van je keuken. De Keukenbouwer neemt al tijdens het eerste gesprek een gedetailleerd plan van je ruimte onder de loep. Omdat elke centimeter telt.

inzet-foto-1.jpg

De beste materialen en toestellen

Straffe houtimitatie of ferme marmerlook? Mat of hoogglans? Wit of brons? Laat je inspireren door een eindeloze keuze aan materialen, structuren en afwerkingen. Check ook ons ruim aanbod keukentoestellen. Koken was nog nooit zo makkelijk. Daar klinken we op: wit wijntje? Staat al koud!

Verborgen opbergmogelijkheden

Hoe fijn het er ook is, de stad brengt toch enkele beperkingen met zich mee. Waar plaats je de vuilniszakken als je geen garage of terras hebt? En waar bewaar je de (sterke) drank bij onvoldoende kast- of bergruimte? De Keukenbouwer komt creatief uit de hoek met tal van praktische en plaatsbesparende opbergideeën. Van kruidenlade tot koffiehoek.

inzet-foto-3.jpg

 

SINT-MARTENS-LATEM
Kortrijksesteenweg 3,
9830 Sint-Martens-Latem
T +32 (0)9 220 20 20
sintmartenslatem@dekeukenbouwer.be

 

ma & zo: 13u-18u - di tot za: 10u-18u
woensdag gesloten - open op zondag

de-keukenbouwer-latem.jpg

STEL UW VRAAG