Advies aan huis

NIEUW: Keukenadvies aan huis!

Geen tijd om naar 1 van onze toonzalen af te zakken? Van maandag tot vrijdag geven onze keukenadviseurs persoonlijk advies bij je thuis! Met respect voor de hygiëne en social distancing uiteraard.

Keukenadvies bij je thuis in 1, 2, 3

Klaar om met een van onze keukenadviseurs je droomkeuken samen te stellen? Wij gaan als volgt te werk:

1. Vul onderstaand formulier in. Wij nemen contact met je op en prikken samen een datum voor jouw thuisbezoek.
2. Tijd om te fantaseren over jouw droomkeuken. Download ons inspiratieboek en ontdek de ontelbare stijlen en combinaties die mogelijk zijn. Zo ben jij goed voorbereid op het thuisbezoek!
3. Onze keukenadviseur komt langs bij jouw thuis en maakt van jouw droomkeuken een realiteit. Samen bekijken jullie de opties en stellen jullie een concreet plan op.

Bij de Keukenbouwer betaal je 75 euro voor keukenadvies aan huis. Bestel jij jouw droomkeuken bij ons? Dan wordt dit volledige bedrag terugbetaald.

Zo geniet je niet alleen van deze gratis service, maar profiteer je ook van alle stappen in onze werkwijze. Denk maar aan onze twee jaar prijsvastheid, het thuisbezoek van een interieurarchitect en de mogelijkheid om alle puntjes op de i te zetten in een van onze toonzalen. Kortom, het ideale recept voor jouw droomkeuken!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Waarom kiezen voor advies aan huis?

Drie goede redenen

1

Totaalbeeld

2

Omgeving

3

Vragen

Een totaalbeeld van jouw interieur en stijl

Dankzij een thuisbezoek krijgt onze keukenadviseur meteen een totaalbeeld van jouw interieur en stijl. Hij of zij kan advies geven op basis van de bestaande elementen in de woning. Zo ben jij er zeker van dat het geheel zal kloppen.

De Keukenbouwer keukens

Een oog voor detail

Daarnaast kunnen omgevingselementen zoals lichtinval en de ligging van de keukenruimte een grote invloed hebben op de samenstelling van jouw droomkeuken. Onze keukenadviseurs hebben hier oog voor en houden er rekening mee in hun ontwerp.

De Keukenbouwer keukens

Een antwoord op jouw vragen

Dankzij advies aan huis is het ook mogelijk om meteen jouw concrete vragen te beantwoorden. Vraag jij je af je voldoende ruimte hebt voor een kookeiland? Of heb je een schuine muur in jouw keukenruimte? We bekijken de bestaande situatie meteen en doen suggesties.

De Keukenbouwer keukens

de Keukenbouwer maakt het je graag gemakkelijk

Bekijk hier ons volledig overzicht