Corian werkblad: hoogwaardig en kunststof aanrechtblad

Een aanrechtblad kopen waar design en kwaliteit hand in hand gaan? Kies dan voor een Corian werkblad. Een Corian werkblad heeft het allebei en past perfect in allerlei keukenstijlen. De Keukenbouwer heeft ook voor jou een passend Corian keukenblad in de collectie. We verzekeren je te allen tijde van maatwerk zodat je keuken er fantastisch uitziet. Wil je meer weten over Corian en de voordelen van een Corian werkblad? Lees snel verder of bespreek je wensen met onze keukenadviseurs.

Wat is een Corian werkblad?

Een Corian keukenblad is een hoogwaardig, kunststof werkblad. Corian bestaat uit natuurlijke materialen inclusief een acryl- of polyesterhars. Dankzij de speciale samenstelling is een keukenblad van Corian in iedere gewenste vorm te gieten. Dit gebeurt met behulp van een mal en er zijn na verwerking geen naden te zien. Hoe smaakvol wil je het hebben? Behalve in een werkblad kom je Corian ook tegen in een spatwand of spoelbak. Een Corian werkblad staat mooi in een Italiaanse designkeuken, maar ook bij andere keukenstijlen komt een aanrechtblad van Corian goed van pas.

cottage stijl keuken met dekton werkblad
eigentijdse keuken met betonlook

Welke voordelen biedt een Corian keukenblad?

Een Corian werkblad brengt een aantal interessante voordelen met zich mee. De Keukenbouwer zet ze voor je op een rij:

  • Een Corian keukenblad is volledig op maat te maken;
  • Dankzij een mal is Corian in elke vorm te gieten;
  • Corian is ijzersterk en breekt niet;
  • Krassen op een Corian werkblad verwijder je eenvoudig met een schuursponsje;
  • Een Corian keukenblad is onderhoudsvriendelijk en in allerlei designs verkrijgbaar.

Overstappen op een Corian werkblad? Bespreek je wensen met een keukenspecialist van De Keukenbouwer.

Tips bij het samenstellen van een Corian werkblad

De aankoop van een keukenblad van Corian brengt verschillende uitdagingen met zich mee. Het is bijvoorbeeld een product dat moet aansluiten op de stijl die je voor ogen hebt. Gelukkig is een Corian keukenblad te koop in verschillende structuren en kleuren. Onderzoek samen met een adviseur wat het beste in je keuken past. Let er op dat Corian niet hittebestendig is. Zet daarom geen hete pannen op het aanrechtblad. Verder is het materiaal ook gevoelig voor zuren. Tomaten en citroenen snijd je daarom op een snijplank en niet op een Corian werkblad. Heb je iets gemorst? Neem het aanrechtblad af met een doekje en een sopje.

Design keuken met toestellen
Zwarte tegelmuur in houten keuken

Corian keukenblad kopen? De Keukenbouwer biedt uitkomst!

 

Ben je enthousiast over de voordelen van een Corian werkblad? De Keukenbouwer heeft tientallen keukenbladen van dit materiaal in de collectie. Kom vooral langs in een van onze showrooms om inspiratie op te doen. Uiteraard is het ook een optie om de voorbeeldkeukens te bekijken op de website of het inspiratieboek te downloaden. Gaat je voorkeur uit naar een persoonlijk gesprek als het aankomt op een Corian keukenblad? Aarzel niet, maar plan direct een afspraak met een keukenadviseur. Bij De Keukenbouwer helpen we je graag op weg!

Deze keukens vind je misschien ook interessant