Dit was Batibouw 2020

Terug naar overzicht

Het lijkt een eeuwigheid geleden, maar zit nog vers in ons geheugen: Batibouw 2020. Voor de Keukenbouwer was het de eerste stand op deze prachtige beurs. Vol goede moed trokken we met ons team richting Brussels Expo en elke dag opnieuw werden we blij verrast door het enthousiasme van de bezoekers. Kortom: een topervaring!

Natuurlijk zorgden we niet enkel voor een gemotiveerd team, maar ook voor enkele topkeukens! Deze keukens illustreren het brede gamma van de Keukenbouwer. Elke keukenstijl kreeg een plaatsje op onze stand. Kon je er niet bij zijn? Geen probleem, we zetten de keukens graag even op een rij!

Batibouw 2020
Batibouw 2020

Een designklassieker in de keukenwereld

Een witte designkeuken mocht natuurlijk niet ontbreken op onze Batibouwstand. Dit exemplaar ziet er niet alleen super goed uit, ze is ook zeer praktisch. Het vrijstaande kookeiland geeft een ruim gevoel en zorgt voor extra veel opbergruimte. Dit in combinatie met de ingewerkte eettafel maakt van deze keuken een prachtexemplaar voor wie droomt van een open leefkeuken.

Batibouw 2020
Batibouw 2020

Warm hout met een moderne twist

De witte keuken mag dan een klassieker zijn, ook het houten exemplaar veroverde de harten van vele Batibouwbezoekers. Begrijpelijk, want een houten keuken brengt warmte in elk interieur. Door te kiezen voor een lichte houtstructuur en dit te combineren met een strakke handgreep, creëer je een zeer moderne look.

Let ook op de matzwarte keukentoestellen, een van de trends voor 2020! Combineer ze met andere matzwarte accenten zoals verlichting en kookpotten voor een uniform geheel en een industriële feel.

Batibouw 2020
Batibouw 2020

Een landelijke keuken in een modern jasje

Op Batibouw werd het ons nog duidelijker, veel mensen zijn op zoek naar een landelijke keuken, maar weten niet goed waar te beginnen. Hoe breng je de warmte van zo’n landelijke keuken in huis zonder dat het ouderwets wordt?

Wel, als volgt: Kies voor typische cottage elementen zoals gegroefde keukenfronten, een gasfornuis en kleine handgrepen en combineer dit met modern design. Hier kozen we voor een glas-in-lood effect, een composiet werkblad en een tijdloze kleurencombinatie. De verschillende stijlen zullen de keuken in balans brengen. Het resultaat? Een landelijk-moderne keuken met een wow-effect.

Batibouw 2020
Batibouw 2020

Een trendy cottage keuken met karakter

Niet landelijk genoeg? Geen probleem, ook wie op zoek is naar de echt typische cottagekeuken kunnen we plezieren. Op Batibouw kozen we voor een donker exemplaar. Niet alleen helemaal on trend, maar ook boordevol karakter. Een keuken voor durvers!

Kon je er op Batibouw niet bij zijn, maar wil je wel genieten van onze Batibouw-kortingen? Download nu jouw voucher!

Deel deze pagina

Tips en inspiratie

Ontdek onze virusvrije keukens

Ontdek onze virusvrije keukens.

Verkopers schenken commissie aan rampenfonds voor overstromingen

Verkopers schenken commissie aan rampenfonds voor overstromingen