Design keukens

Een design keuken van De Keukenbouwer

Strak en minimalistisch, vaak gecombineerd tot een opvallend ontwerp. Een design keuken is op het lijf geschreven voor iedereen die houdt van hedendaags en modern, met een voorliefde voor architectuur en leuke ontwerpen. Een moderne keuken, maar met dat tikkeltje ondeugendheid.

Een design keuken, dat is ook opvallen. Een in het oog springende toets, in een verder strakke afwerking. Een hip motief aan de muur, of een opvallend architecturaal detail. Bij de Keukenbouwer staan we je bij met advies en inspiratie.

Bij een design keuken horen ook keukentoestellen van topkwaliteit. Alles wat je nodig hebt om vooruitstrevende gerechten klaar te maken. Wij werken daarom samen met de allerbeste partners op de elektromarkt. Zij voorzien je keuken van de beste keukentoestellen.

Een designkeuken is strak, stijlvol en perfect afgewerkt met de beste materialen. Klinkt dat als een keuken voor uw woning? Kom dan langs bij de Keukenbouwer en kies een designkeuken die uw interieur niet alleen vervolledigt, maar ook naar een hoger niveau tilt.

Een kijkje in onze toonzalen is de beste manier om aan uw zoektocht te beginnen. Laat u inspireren door talloze designkeukens en aarzel niet om ons team daarbij om hulp te vragen. Onze ervaren keukenadviseurs en binnenhuisarchitecten weten precies welke designkeuken het best in uw woning past.