Moderne keukens

Een moderne keuken van De Keukenbouwer

Strak, minimalistisch, en zonder veel franjes. Een moderne keuken is de perfecte keuken voor iedereen die van no-nonsense houdt. En daar horen ook strakke kleuren bij. Zwart en wit zijn alomtegenwoordig in moderne keukens. Al kan er soms wel eens een felle, kleurige toets aan toegevoegd worden, voor wie het toch iets specialer mag zijn.

Ook de keukenkastjes dragen graag bij tot de minimalistische look. Met hun vaak greeploze afwerking geven ze de keuken een verzorgde en strakke uitstraling. Al hoef je niet altijd voor greeploos te gaan. Bij de Keukenbouwer liggen alle mogelijkheden open!

Keukentoestellen in een moderne keuken moeten voldoen aan alle hedendaagse vereisten. Ook dat begrijpen we bij de Keukenbouwer. Daarom werken we samen met de beste elektropartners om onze moderne keukens te voorzien van de beste keukentoestellen. Lekker, gezond en gevarieerd koken wordt een koud kunstje in een keuken met zoveel toptechnologie.

Op zoek naar een moderne keuken die perfect aansluit bij uw hedendaags interieur? De Keukenbouwer beschikt over een breed aanbod aan keukens in moderne stijl, en stelt alles in het werk om u aan een keuken te helpen die naadloos bij uw woning past.

Begin alvast met een bezoekje aan één van onze toonzalen. Ons team van keukenadviseurs en binnenhuisarchitecten staat er voor u klaar. We luisteren met plezier naar uw wensen en proberen samen met u uw ideale moderne keuken te creëren.