Familiebedrijf in keukens

Familiebedrijf in keukens

Wij, Sofie & Wouter, als zaakvoerders van "de Keukenbouwer" vinden het belangrijk u persoonlijk toe te spreken.

Wouter web.jpg


Jullie zijn een keukenzoektocht gestart. Een zoektocht naar de juiste kleur, de juiste opstelling en zeker niet onbelangrijk, past jullie droomkeuken binnen het budget?

"Mensen hun droomkeuken realiseren is uniek", vindt Sofie. "Dagelijks adviseren wij klanten persoonlijk en beantwoorden wij al hun vragen. We krijgen de kans om het interieur mee te bepalen in één van de belangrijkste ruimtes van hun woning." "Dat klanten een vriendelijk en warm onthaal krijgen in onze toonzalen, vind ik ontzettend belangrijk. We zijn een familiebedrijf dat onze klanten graag verwent." Wij informeren hen niet enkel op computer maar laten hen zelf ontdekken welke mogelijkheden hun toekomstige keuken heeft. "Een klant die onze toonzaal tevreden verlaat omdat hij zijn droomkeuken heeft gevonden, geeft me telkens een fantastisch gevoel!" De Keukenbouwer plaatst 850 keukens per jaar.

Het Keukenbouwerteam bestaat uit professioneel opgeleide keukenadviseurs. Geen enkele moeite is hen te veel om het plan van de klant nader te bekijken. Iedere klant krijgt bij "De Keukenbouwer" een binnenhuisarchitect toegewezen. Deze zal de keuken van de klant opvolgen van A tot Z, zowel voor als na de plaatsing. Zelfs tot maanden na plaatsing kan u terecht met vragen of opmerkingen. Het grote voordeel is dat de binnenhuisarchitecten echte vakmensen zijn die keukens vanbinnen en vanbuiten kennen.

"Een klant is van onschatbare waarde voor een familiebedrijf als De Keukenbouwer." gaat Wouter verder. "Kwaliteit leveren is een absolute must in ons vak, mensen hebben tenslotte hun keuken dagelijks nodig." Wouter doet regelmatig kwaliteitsproeven bij hun leveranciers om er zeker van te zijn dat zij een perfect afgewerkt product afleveren bij hun klanten. Tijdens werfbezoeken bekijkt hij samen met de monteurs de niet alledaagse situaties.

Beste klant, kom ook eens een kijkje nemen in één van onze toonzalen en ontdek het zelf. De Keukenbouwer heeft zijn klanten heel wat te bieden. Bij elke plaatsing worden wij dezelfde dag nog op de hoogte gebracht door de monteur over de staat van uw keuken. Als ons werk er op zit en de monteur met een gerust hart jullie woning verlaat, dan is het mooiste geschenk dat wij ons kunnen wensen "uw gelukzalige glimlach" bij het zien van jullie nieuwe keuken.

Tot binnenkort!

Sofie & Wouter
De Keukenbouwer