Uw partner in projecten

Uw partner in projecten

De Keukenbouwer is niet alleen gespecialiseerd in particuliere keukens maar heeft ook veel ervaring in project keukens. We bieden u projectkeukens aan in verschillende stijlen en prijzen, afgestemd naar uw project.

Of het nu gaat om het plaatsen van een keuken bij nieuwbouw of renovatie: wij verzorgen het graag voor u. Ons Keukenbouwer team is van alle markten thuis en zorgt voor een vlekkeloze installatie van uw projectkeuken. Verhuur- , verkoopsappartementen of exclusieve villabouw: wij plaatsen onze projectkeukens geheel naar wens en binnen de gestelde termijn. Hierbij biedt de Keukenbouwer maximale service. Onze binnenhuisarchitect gespecialiseerd in projecten begeleidt u en uw klanten gedurende het gehele traject.

a.JPG

Interesse?

Als u op zoek bent naar keukens voor uw project begeleidt ons team van de Keukenbouwer u daar graag bij. Neem voor meer informatie over onze mogelijkheden gerust contact met ons op via het formulier op deze pagina. Bovendien verwelkomen wij u graag in één van onze toonzalen zodat u direct een goed beeld krijgt van ons aanbod en onze mogelijkheden.

b.JPG

 

Praat met ons over uw project