Ga je voor een moderne keuken, een landelijke keuken of toch voor iets anders?

Ga je voor een moderne keuken, een landelijke keuken of toch voor iets anders?

Ben je op zoek naar een leuke nieuwe keuken? Dan ben je bij ons aan het juiste adres!
Maar, weet je ook al in welke stijl je je nieuwe keuken wenst? Wij bij de Keukenbouwer maken keukens op maat en kunnen dus de stijl voorzien zoals jij deze wenst. Dit gaat van moderne keukens, klassieke keukens,… tot toonzaalkeukens.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? Hieronder geven we alvast wat meer info over de verschillende stijlen.

Maak een afspraak in een toonzaal in je buurt om meer keukeninspiratie op te doen of samen een 3D-keukenplan op maat te creëren.

Moderne keuken

Een moderne keuken wordt getypeerd door keukenmeubels met een strakke afwerking. Vaak hoort daar ook een centraal kookeiland bij met, ingebouwde toestellen.  Een ander typisch kenmerk voor een moderne keuken zijn de greeploze kastdeuren. 

Moderne keukens zijn clean en hygiënisch. Wist je trouwens dat we bij de Keukenbouwer een virusvrije en fingerprint proof keuken hebben? Uniek in de keukenwereld!

Wil je een strakke en comfortabele keuken met de laatste nieuwe snufjes? Dan is een moderne keuken op je lijf geschreven.

Witte moderne keuken
Moderne keuken

Landelijke keuken

Of dacht je aan een landelijke keuken? Deze keukens herken je vaak aan kastdeuren met een reliëf en mooie handgrepen.

Landelijke keukens zorgen voor een warme en hartelijke sfeer in de belangrijkste plaats van je woning.  Of je nu op zoek bent naar een klassieke landelijke keuken of een moderne landelijke keuken, onze keuken experts helpen je bij het maken van jouw droomkeuken. 

Landelijke keuken
Landelijke keuken

Houten keuken

Wil je een keuken met een natuurlijke uitstraling? Dan ga je uiteraard voor een houten keuken. Hout is een materiaal dat namelijk in elke woning past. En, je zal jaren genieten van de klassevolle uitstraling van je keuken.

Momenteel zijn de houten keukens in zwart of wit enorm populair. Wat wordt het voor jou?

Houten Keuken - Zwart
Houten Keuken

Goedkope keukens

Ben je op zoek naar een goedkope keuken en zit je stiekem te hopen op de deal van je leven? Dan hebben we héél goed nieuws. Bij de Keukenbouwer hebben we steeds fantastische acties die je bij andere keukenspecialisten niet zal vinden. Bij ons zit je dus sowieso goed. Mag het nog iets goedkoper? Dan stellen wij graag onze toonzaalkeukens aan jou voor.

Toonzaalkeuken
Goedkope toonzaalkeuken
smeg

Beveel ons aan en word beloond!

Zo tevreden met je nieuwe keuken dat je ons met plezier wilt aanbevelen aan familie, vrienden of kennissen? Zeker doen, want als je ons een nieuwe klant bezorgt, krijg je een beloning. En niet zomaar een! We verwennen onze ambassadeurs met een gratis Smeg keukentoestel. Ontdek snel alle voorwaarden omtrent onze ambassadeursactie.