Waarom kiezen voor ons?

De Keukenbouwer maakt het je graag gemakkelijk

De Keukenbouwer heeft als familiebedrijf een missie voor ogen. Wij zijn echte keukenbouwers dus uw keuken bouwen is voor ons een ware droom. Maar het is veel meer dan dat…

Gratis advies aan huis door een 
interieurarchitect.

Bij de Keukenbouwer laten we niets aan het toeval over. Daarom kan je rekenen op het professionele advies van een interieurarchitect aan huis. Zo kunnen we eerst luisteren naar jouw behoeftes en voorkeuren en vervolgens pas advies op maat geven. Zo kan je er zeker van zijn dat jouw droomkeuken optimaal wordt geïntegreerd in je woning.

Interieurarchitect

 

Een unieke 3D-tekening van je keuken, met plan voor water en elektriciteit.

Nadat we geluisterd hebben naar jouw wensen, gaan we aan de slag. We werken je keuken driedimensionaal uit. Inclusief plan voor water en elektriciteit. Zo krijg je een goed beeld van hoe je droomkeuken er gaat uitzien. Wil je daarna nog wijzigingen aanbrengen? Geen enkel probleem: wij zijn pas tevreden als jij dat bent.

3D-ontwerp

Je bepaalt zelf de prijs van
jouw keuken.              

Elke keuken van de Keukenbouwer is uniek. Zeker die van jou. Er is namelijk een keuken voor elke smaak en elk budget. Je beslist zelf welke materialen en toestellen je in je keuken wil. Wij maken alles op maat van jouw voorkeur. Zo bepaal je uiteindelijk zelf de prijs van je keuken. Logisch, toch?

prijs

Professionele en kraaknette installatie door onze eigen vakmensen.

Jouw keuken is belangrijk. Ook voor ons. Daarom kan je voor de plaatsing rekenen op de ervaring en expertise van onze eigen vakmensen. Met oog voor het kleinste detail. Zelfs de toestellen installeren we voor je. Zo kan je erop rekenen dat je droomkeuken in perfecte, kraaknette staat wordt klaargezet. Helemaal klaar om van te genieten.

Ontwerp