Zanussi

Zanussi werd in 1916 opgericht in Noord-Italië door Antonio Zanussi en sinds het ontstaan van het merk staat Zanussi klaar met innovatie huishoudtoestellen om ons leven eenvoudiger te maken. Van het merk vind je tegenwoordig niet alleen fornuizen, zoals in de beginjaren, maar alle verschillende keukentoestellen: ovens, dampkappen, frigo’s, etc.

Al meer dan 100 jaar neemt Zanussi een pioniersrol door steeds te blijven innoveren ze proberen zich te onderscheiden van concurrenten door design te combineren met kwaliteit en een grote aandacht voor gebruiksvriendelijkheid. Zanussi heeft als doel jouw leven te vereenvoudigen zodat je meer tijd hebt voor de zaken die echt belangrijk zijn, zoals je familie en vrienden.

Zanussi probeert huishoudtoestellen te creëren die een perfecte combinatie zijn tussen design en gebruiksgemak. Ze bieden heel wat verschillende toestellen aan om jouw leven zo eenvoudig te maken. Het merk heeft vaatwassers, ovens, frigo’s en veel meer in het assortiment. Door te focussen op gebruiksgemak en design garanderen ze toestellen die tijdloos zijn en heel lang mee kunnen gaan.

Zanussi zet zich verder ook in op het zo zuinig en milieuvriendelijk maken van hun producten. Dit doen ze door bijvoorbeeld losse onderdelen te verkopen zodat je eenvoudig je huidig toestel kunt repareren. Ze proberen ook altijd een zo goed mogelijke score te behalen op de verplichte energielabels.

Bij De Keukenbouwer vind je alle verschillende huishoudtoestellen van het merk Zanussi om jouw nieuwe keuken zo gebruiksvriendelijke mogelijk te maken.
Kom langs in één van onze showrooms en ontdek de Zanussi toestellen zoals de Zanussi oven of Zanussi vaatwasser die bij jouw keuken past.

Zanussi - logo
toonzaal bezoeken

Beleef onze keukens in onze toonzalen

Breng je keuken tot leven met

onze 3D-planner

Wil je graag weten hoe je nieuwe keuken er zou kunnen uitzien bij jou thuis? Maak dan hier snel je eigen 3D-tekening.

3d planner