Verkopers schenken commissie aan rampenfonds voor overstromingen

Terug naar overzicht
Solidariteitsactie

Bij De Keukenbouwer streven we naar één ding: een gelukzalige glimlach op ieders gezicht toveren door de droomkeuken van elke klant te realiseren. Maar deze missie reikt verder dan enkel het plaatsen van keukens. Zo’n glimlach wensen we ook snel te zien op de gezichten van de slachtoffers die recent getroffen zijn door de watersnood. Daarom sloegen de verkopers van De Keukenbouwer de handen in elkaar om snel financiële steun te kunnen bieden.

Verkopers bedenken actie op eigen houtje

“Het noodweer de voorbije dagen is niemand ontgaan. Het was een onderwerp dat telkens terugkeerde in de toonzalen, en daarom besloten de verkopers om een actie op poten te zetten,” vertelt Wouter Blanchaert, zaakvoerder van De Keukenbouwer. “Zo zullen ze per verkochte keuken 125 euro schenken aan het rampenfonds. Als directie kunnen we niet trotser zijn om zo’n solidariteit te zien bij onze werknemers en ook wij willen ons steentje bijdragen. Daarom zullen wij op het einde van deze actie het ingezamelde bedrag verdubbelen, met als doel om minstens 10.000 euro in te zamelen.”

Dit bedrag zal geschonken worden aan Het Rode Kruis om zo de getroffenen extra te ondersteunen. Ook wilt De Keukenbouwer rechtstreekse steun bieden bovenop de financiële bijdrage. “Om slachtoffers die een nieuwe keuken nodig hebben zo snel mogelijk uit de nood te helpen, zullen wij deze prioriteit geven en minimale levertijden garanderen. Daarbovenop bieden wij een extra 1.000 euro korting op de aankoop van hun nieuwe keuken. Zo hopen we deze mensen snel te kunnen helpen,” aldus Wouter Blanchaert.

De Keukenbouwer Wouter

Deel deze pagina

Tips en inspiratie

Ontdek onze virusvrije keukens

Ontdek onze virusvrije keukens.

Verkopers schenken commissie aan rampenfonds voor overstromingen

Verkopers schenken commissie aan rampenfonds voor overstromingen