Testimonials

Onze klanten aan het woord

Benieuwd naar de ervaringen van andere klanten? Ontdek wat zij te vertellen hebben over de dienstverlening van de Keukenbouwer en over hun nieuwe keuken natuurlijk.

Ben jij ook een tevreden klant? Laat het ons weten en neem deel aan onze ambassadeursactie!

Deel deze pagina

Wij wilden absoluut een keuken met apothekerskast en een groot granieten werkblad. Die vonden én kochten we bij de Keukenbouwer. Dankzij de uitmuntende service staan we vandaag nog altijd achter onze keuze. Een pluim voor de installateur trouwens. Een heel sympathieke man en een krak in zijn vak. Hij klaarde de klus in amper twee dagen.

Familie Haerbos

Wij stapten op de Keukenbouwer af met ons eigen ontwerp onder de arm. We hadden dus een duidelijk idee voor ogen. En de mensen daar hebben ons concept uitgevoerd zoals wij dat wilden. Dat er op dat moment een promotie liep, was mooi meegenomen. En meteen ook bepalend voor onze keuze voor de Keukenbouwer.

Familie De Fraeye

Wij zijn erg blij met onze nieuwe keuken. En vooral met de manier waarop de medewerkers ter plaatse met ons meedachten en oplossingen aanreikten. De keuken werd heel praktisch ingericht, de ruimte werd optimaal benut. Echt perfect.

Familie Planckaert

Ook ik vond mijn ideale keuken bij de Keukenbouwer. Dankzij de vele lades heb ik een mooi overzicht en kan ik makkelijk bij mijn keukengerei. En de bijhorende vestiairekast is superhandig. Maar het waren vooral de gekleurde binnenkasten die me overtuigden. Die vind je echt niet in elke winkel. De stipte levering was mooi meegenomen. En de plaatsers installeerden mijn keuken met heel veel zorg. Ja, ik ben een tevreden Keukenbouwer-klant.

Familie Vaessens

[wonderplugin_carousel id=”2″]

smeg

Beveel ons aan en word beloond!

Zo tevreden met je nieuwe keuken dat je ons met plezier wilt aanbevelen aan familie, vrienden of kennissen? Zeker doen, want als je ons een nieuwe klant bezorgt, krijg je een beloning. En niet zomaar een! We verwennen onze ambassadeurs met een gratis Smeg keukentoestel. Ontdek snel alle voorwaarden omtrent onze ambassadeursactie.