Je keuken inrichten? Ga doordacht en stapsgewijs te werk

Je keuken inrichten? Ga doordacht en stapsgewijs te werk

Koken is hip, maar om te koken heb je ook veel kookgerei nodig. En dat moet natuurlijk allemaal netjes opgeborgen worden om je keuken netjes en ordelijk te houden. Je keuken intelligent inrichten wordt daarom steeds belangrijker.

We kiezen daarom steeds vaker voor lades om ons kookgerei in op te bergen. Hoewel lades niet per se meer ruimte creëren, zijn ze wel veel praktischer. Zeker met de handige lade-inrichtingen van de Keukenbouwer. Hieronder zetten we onze toppers voor jou even op een rijtje. Uiteraard kan je deze én nog veel meer bezichtigen in onze toonzalen.

- Opbergruimte zat in deze hoge voorraadkast. Bovendien is de kast lekker smal, waardoor ze niet veel plaats inneemt. Ideaal voor kleinere keukens.

keuken-inrichten-1.jpg

- Deze voorraadkasten zijn iets ruimer in de breedte, en zijn ook voorzien van uitschuifbare lades. Dit heeft als voordeel dat je alles netjes kan ordenen, en dat je toch overal even makkelijk bij kan. Ook hier dus weer een zeer praktische indeling op een beperkte ruimte.

keuken-inrichten-2.jpg

- Het hoeven niet altijd klassieke keukenkasten te zijn. Dat bewijst het voorbeeld hieronder. Houdt u van een strak en clean design? Dan kan je misschien wel kiezen voor een keukenkast met rolluik, die alles netjes uit het zicht houdt.

keuken-inrichten-3.jpg

- Hoeken zijn steeds een heikel punt wanneer het om de praktische indeling van je keuken gaat. Maar dankzij deze hoekkast hoef je niet in je kast te duiken om bij je keukengerei te komen. De plank komt gewoon naar buiten. Een praktische en tegelijk zeer elegante oplossing!

keuken-inrichten-4.jpg

- Twee lades in één. Ideaal om uw klein keukengerei of bestek te scheiden van uw potten en pannen. Bovendien oogt uw keuken ook strakker zo.

keuken-inrichten-5.jpg

De bovenstaande voorbeelden tonen aan dat je qua opbergruime en keukenindeling heel wat mogelijkheden hebt. Veel zal afhangen van je persoonlijke smaak en stijl. Uiteraard staan we bij de Keukenbouwer voor je klaar om je professioneel advies te geven. We zien elkaar graag in één van onze toonzalen.