Werkwijze

Terug naar overzicht

Totale opvolging & professioneel advies

Om ervoor te zorgen dat je nieuwe keuken optimaal geïntegreerd wordt in je woning, geniet je bij de Keukenbouwer van professioneel advies van een interieurarchitect aan huis. Onze interieurarchitecten geven advies op maat en doen suggesties, telkens met aandacht voor de nieuwste keukentrends en -materialen. Kortom: ze kennen hun vak door en door, waardoor er misschien wel meer mogelijkheden zijn dan je aanvankelijk dacht.

Om een feilloos resultaat neer te zetten, is het belangrijk dat de keukenruimte perfect wordt opgemeten. Geen simpele opdracht, dat weten we. Daarom meet de interieurarchitect tijdens zijn of haar bezoek de ruimte volledig op tot in de puntjes. Zo ben je zeker van een correcte opmeting en hoef je je geen zorgen te maken.

We volgen jouw keukenproject bovendien continu op. Zowel voor, tijdens als na de plaatsing. Je kunt altijd terugvallen op onze interieurarchitecten, dus twijfel zeker niet om vragen te stellen of contact op te nemen. Na hun bezoek heb je trouwens nog ruimte om eventueel wijzigingen aan je keuken door te geven tijdens de definitieve bespreking.

Het realiseren van je droomkeuken start hier

3d tekening

Maak je 3D tekening

Je keuken in 3D