Werkwijze

Terug naar overzicht

Bepaal zélf de prijs van je keuken

Ja hoor, je leest het goed. Bij de Keukenbouwer bepaal jij helemaal zelf de prijs van je keuken. Want hoe jouw toekomstige keuken eruit zal zien, bepaal jij helemaal zelf. De keuze van materialen, toestellen, dampkap, werkbladen en afwerking ligt volledig in jouw handen. Maar ook de look van je binnenkasten en de indeling van je kasten en lades laten we helemaal aan jou over. Zo hou je de touwtjes stevig in handen en stel je de keuken van je dromen samen binnen jouw budget. Logisch toch?

Onze keukenadviseurs helpen je graag bij het maken van alle keuzes. Nadien maken we een prijsofferte voor je op. Heb je nog enkele twijfels? Geen probleem, wijzigingen aanbrengen kan nog tot na het tweede gesprek met de interieurarchitect.

Neem zeker ook een kijkje naar onze vele toonzaalkeukens. Op sommige toonzaalmodellen zijn er namelijk kortingen tot 60%! Ideaal wanneer je een kleiner budget hebt voor je nieuwe keuken of wanneer je zelf graag de handen uit de mouwen steekt. Toonzaalkeukens zijn zelf uit te breken, af te halen en te plaatsen. We hebben showroomkeukens in verschillende stijlen en meerdere opstellingen. Voor ieder wat wils dus.

Het realiseren van je droomkeuken start hier

3d tekening

Maak je 3D tekening

Je keuken in 3D