Alles over Batibouw 2024

Zoek je een mooie keuken? In dat geval is het geen slecht idee om de Batibouw beurs te bezoeken. Binnenkort start namelijk Batibouw 2024. Misschien heb je ooit wel eens van deze grote beurs gehoord, maar weet je nog niet precies wat Batibouw inhoudt.

Wat is Batibouw?

Batibouw is een beurs voor professionals en consumenten in de bouwsector. Batibouw wordt jaarlijks georganiseerd in de Brusselse Expo. Het is een van de grootste beurzen ter wereld. Met een oppervlakte van 120.000 vierkante meter trekt de beurs jaarlijks meer dan 300.000 bezoekers aan. De beurs duurt elf dagen, waarbij de eerste twee dagen alleen bestemd zijn voor zakelijke bezoekers. Op de derde dag van Batibouw zijn ook consumenten welkom.

Batibouw

Wanneer is Batibouw 2024 en waarom moet je dit evenement bezoeken?

Batibouw 2023 was een groot succes en daarom is de kans groot dat Batibouw 2024 ook leuk wordt. De Batibouw beurs 2024 begint dit jaar op 17 maart. Je hebt dus nog even de tijd om je voor te bereiden. Het is voor consumenten zeker interessant om de beurs te bezoeken. Daarom halen we hieronder de verschillende voordelen van Batibouw 2024 voor consumenten aan.

Rustig de verschillende keukens bekijken

Zoek je als consument een nieuwe keuken? Daar kunnen verschillende redenen voor zijn. Misschien ben je van plan om de keuken te renoveren, omdat je huidige keuken aan vervanging toe is. Het kan echter ook zijn dat je een nieuwe woning laat bouwen en om die reden een stijlvolle keuken zoekt.

Dan is het verstandig om Batibouw 2024 te bezoeken. In de eerste plaats omdat er veel bedrijven die keukens verkopen actief zijn. Veel consumenten vinden het vervelend om een keukengigant fysiek te bezoeken omdat je dan meer druk voelt. Het aankopen van een keuken is immers een flinke investering en je wilt geen overhaaste beslissingen nemen. Bij Batibouw 2024 kun je de verschillende keukens vrijblijvend bekijken. Het is er namelijk ook zeer druk, dus je kunt lekker anoniem rondlopen.

Gepast advies

Een ander voordeel van Batibouw 2024 is dat je als consument gepast advies krijgt. Er zijn immers ervaren medewerkers van De Keukenbouwer op de beurs te vinden. Tijdens Batibouw 2024 heb je alle ruimte en tijd om jouw vragen te stellen. Zo heb je misschien een specifiek budget voor je keuken. Dan laten ze je precies zien wat je voor dat budget kunt krijgen. Ook heb je de mogelijkheid om tijdens Batibouw 2024 je wensen door te geven. Veel bedrijven verkopen niet alleen standaard keukens, het is ook mogelijk om je keuken op maat te laten maken. De keukenadviseurs helpen je tijdens Batibouw 2024 dan graag verder.

Meer onderhandelingsruimte bij Batibouw

Als consument wil jij een keuken uiteraard tegen een scherpe prijs aankopen. Het voordeel van Batibouw 2024 is dat je meer onderhandelingsruimte hebt. Bedrijven die deelnemen aan Batibouw 2024 willen de keukens immers graag verkopen. Daarom zijn er steeds mooie Batibouw kortingen te verkrijgen.

Batibouw korting

Als consument is het ook leuk om naar Batibouw toe te gaan vanwege de Batibouw korting. Tijdens de beurs zijn er namelijk verschillende bedrijven die Batibouw korting geven op keukens. Als bedrijf is het geven van Batibouw korting dan ook om meerdere redenen verstandig.

 

Wil jij jouw droomkeuken kopen met een mooie Batibouw korting?

Registreer je snel voor deze actie

Actieregistratie

"*" indicates required fields

Naam*
This field is for validation purposes and should be left unchanged.