Ontdek onze moderne keukens

Wat is een moderne keuken?

Strak en minimalistisch. Dé kernwoorden die een moderne keuken omschrijven. Maar hoe kom je precies tot zo’n resultaat? Daar zorgen vierkante vormen, symmetrie en gladde oppervlakken voor. Een moderne keuken is functioneel en ordelijk. Helemaal zen!

In een moderne keuken is er weinig plaats voor losstaande toestellen of decoratie. Alles moet zo strak mogelijk zijn en net daarom zijn greeploze, ingebouwde kasten zo typerend voor de stijl. Al mag de afwerking wel glanzend zijn, want dat garandeert de cleane uitstraling. Decoratieve elementen zijn vaak echte eyecatchers. Denk daarbij aan grote vazen, een opvallende fruitschaal of een moderne keuken met eiland.

Kleuren komen en gaan, maar bij een moderne keuken wordt vaak voor wit, zwart of grijs gekozen. Om rust en warmte aan het geheel toe te voegen, kan je fijne materialen zoals hout of natuursteen combineren. Mag je keuken in het oog springen? We hebben voor jou een waaier aan felle kleuren beschikbaar.

Een moderne keuken is tijdloos. Ze is minder onderhevig aan trends en zal nooit uit de toon vallen. Ga doordacht te werk bij het samenstellen van je keuken. Zo gaat ze je hele leven lang mee en word je ze nooit beu.

ruime keuken met wit en houten kasten

Opstelling van een moderne keuken

Een hoekkeuken, u-vormige keuken of een moderne keuken met eiland, de mogelijkheden zijn legio en elke mogelijke opstelling is realiseerbaar. Het belangrijkste aspect is de aankleding en de gebruikte materialen. Een keuken van de Keukenbouwer? Dat is een moderne keuken op maat.

Hoeveel kost een moderne keuken?

De prijs van een keuken hangt af van jouw specifieke wensen. Verschillende factoren zoals de grootte van je keuken, de gebruikte materialen, de keukentoestellen en de installatie spelen een belangrijke rol in de prijs van jouw keuken.

En jouw moderne keuken?

De Keukenbouwer heeft een enorm uitgebreid aanbod met eindeloos veel mogelijkheden voor je keuken. Ontdek samen met één van onze experts welke keuken perfect bij jou past. Eentje op maat, speciaal voor jou. Van begin tot einde staan wij klaar om je te helpen bij het kiezen van jouw perfecte moderne keuken.

Keuken met hout

Keukeneiland in een moderne keuken

Een moderne keuken wordt veelal getypeerd door het strak keukeneiland met ingebouwde spoelbakken en kookplaat. De afwerking van dit keukeneiland zorgt er voor dat het eindresultaat een moderne keuken is. Je hebt een enorme keuzen aan materiaal waar je uit kan kiezen voor de afwerking van het keukeneiland.

Keukenblad

Je keukenblad bepaalt mee de look & feel van je keuken. Populaire materialen in een moderne keuken zijn composiet en dekton. Een unieke en moderne keuken gegarandeerd!

Keukenapparatuur in een moderne keuken

In je nieuwe moderne keuken hoort moderne keukenapparatuur. En ook keukentoestellen hebben vandaag vaak een minimalistische look. Daar is een strakke, zwarte inductiekookplaat een voorbeeld van. We schreven het al, een moderne keuken straalt orde en rust uit. Net daarom wordt vaak geopteerd voor inbouwkeukentoestellen die je in een wand of deur kan verwerken. Zo garandeer je de minimalistische uitstraling.
Witte open keuken met bruine stoelen

Maak een Afspraak BENL

"*" indicates required fields

Naam*
DD slash MM slash YYYY
Selecteer een beschikbare tijd, als er geen tijd aangegeven staat zijn er geen uren meer beschikbaar voor een afspraak op de gekozen dag.
GDPR*
This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Tips voor in de
keuken.