Maak kennis met onze partners

Bij de Keukenbouwer werken samen met verschillende elektropartners voor het realiseren van projecten. Onze partners bevinden zich in elk segment van de markt. Daardoor ontdek je bij ons de nieuwste keukentrends en een ruim gamma aan de modernste keukentoestellen. We hebben keukenapparaten voor ieders behoeften en budget. Breng een bezoek aan de toonzaal in jouw buurt en ontdek alle mogelijkheden.

AEG

AEG ontwerpt en produceert al meer dan 130-jaar huishoudelijke innovaties. Intelligente technologie en een responsief design ontmoeten elkaar in de AEG-toestellen.

Miele

Miele

Miele is een vaste waarde in veel keukens in Vlaanderen. Miele-klanten hechten veel waarde aan kwaliteit en stellen hoge eisen aan de techniek en milieuvriendelijkheid van huishoudelijke apparatuur.

Smegg

Smeg

Smeg is een Italiaans familiebedrijf dat zich specialiseert in design keukenapparatuur. Al meer dan 60 jaar staan de producten van Smeg bekend om het elegante en smaakvolle ontwerp.

Novy

Novy

Novy heeft zijn eigen filosofie om aan de noden te voldoen van de hedendaagse keuken. Met meer dan 50 jaar op de teller, is Novy dé Belgische specialist in dampkappen en inductiekookplaten.

Boretti

Boretti

Boretti smeed samen met een gerenommeerd designer uit Italië stijlvolle, unieke vormen en luxe materialen tot een werkelijk vernieuwende collectie keukenapparaten. Steeds met gebruik van de nieuwste technologieën.

Whirlpool

Whirlpool

Whirlpool is wereldwijd een gevestigde waarde wat betreft keukenapparatuur zoals koelkasten, microgolfovens, ovens, fornuizen en kookplaten. Ook vaatwassers, diepvriezers en dampkappen behoren tot het Whirlpool-gamma.

Kuppersbusch

Küppersbusch

Küppersbusch is een speciaal keukenmerk met een heel eigen stijl. In plaats van mee te lopen met de verschillende trends kiest Küppersbusch steeds doelbewust voor een tijdsloos design.

Electrolux

Electrolux

Het van oorsprong Zweedse Electrolux bestaat al meer dan 100 jaar en biedt een ruim gamma keukenelektronica zoals vaatwassers, fornuizen, koelkasten en nog veel meer.

Bosch

Bosch

In 1886 stichtte Robert Bosch de “Werkplaats voor fijne mechaniek en elektrotechniek” in Stuttgart. Dit was de geboorte van het wereldwijd werkende bedrijf dat het nu is.

Siemens

Siemens

Technologische doorbraken die zo intuïtief zijn dat ze je huis transformeren. Je dagelijks werk wordt eenvoudiger terwijl het een nieuwe levenswijze inspireert. Siemens innovaties: geniet vandaag al van de toekomst.

Samsung

Samsung

Samsung is heel populair voor zijn gamma koelkasten zoals de Amerikaanse modellen en de Family Hub koelkasten. Samsung is uniek met de duurzame No Frost technologie.

Bauknecht

Bauknecht

Bauknecht is een gekende producent van inductiekookplaten, dampkappen, ovens, microgolfovens, koelkasten en vaatwassers

Venduro

Venduro

Venduro bouwt al jaren dampkappen. Wat begon als een vak, is uitgegroeid tot een passie. Een passie die ons tot een uitzonderlijk product heeft gebracht: dampkappen van bijzondere kwaliteit.