Ontdek onze cottage keukens

Wat is een cottage keuken?

Een landelijke keuken met een rustieke vibe. Daar staat cottage voor. Deze warme, moderne keuken herken je onmiddellijk aan het gebruik van ruwe materialen die je woning een tijdloze uitstraling geven. 

Vaak wordt gekozen voor een typische houten uitvoering. Massief eikenhout en andere houtsoorten voeren in dat geval de boventoon. Ook voor de verdere aankleding wordt ongetwijfeld hout geselecteerd. Daarnaast kan je deze materialen eenvoudig combineren met eigentijdse technieken. Een hedendaags design zorgt voor een leuke twist. Zo is een cottage keuken ook vandaag een populaire eyecatcher in heel wat nieuwe woningen.

lichte houten keuken
Zwarte tegelmuur in houten keuken
Houten wandkeuken

Aankleding van een cottage keuken

In een cottage keuken overheerst het gebruik van mooie natuurlijke materialen, zoals massief hout. Voor de verdere aankleding kiezen we samen met jou de juiste tegels, verlichting, decoratie,…

We gaan op zoek naar de mooiste plaats voor elk keukentoestel. Hou je van nieuwe innovatieve keukentoestellen? Ook dat is perfect te combineren met de authentieke materialen van je cottage keuken. 

Door zorgvuldig in te spelen op lijnen en kleuren ontstaat de typische warme en strakke sfeer. Kies je bovendien voor contrasterende kleuren voor de handgrepen, dan komt je keuken helemaal tot leven. Gezellig en tegelijk ordelijk. Daar streven we naar.

De Keukenbouwer zorgt ervoor dat alles mooi bij elkaar past en jouw keuken in lijn ligt met de stijl van je huis. 

Opstelling van een cottage keuken

Tegenwoordig kies je volledig zelf hoe jouw cottage keuken eruitziet. De materialen die je kiest, geven je keuken de juiste uitstraling. Verder hoef je geen rekening te houden met bepaalde restricties op vlak van opstelling en kan je kiezen uit verschillende vormen en afmetingen. Wil je graag een open, gesloten of halfopen keuken? Of staat een kookeiland op je verlanglijstje? Alles is mogelijk. 

Bij De Keukenbouwer luisteren we graag naar jouw smaak en voorkeuren. Zo creëren we een cottage keuken op maat.

Wat kost een cottage keuken?

Aan de hand van jouw specifieke wensen bepalen we de grootte, de gebruikte materialen, de keukentoestellen en de installatie. Al deze factoren samen bepalen de prijs van jouw unieke keuken. Heb je een bepaald budget voor ogen, dan houden wij hier rekening mee bij het samenstellen van je keuken.

En jouw cottage keuken?

Kortom, een cottage keuken zorgt voor gezelligheid, oogt nostalgisch én heeft bovendien alle hedendaagse luxe.  De Keukenbouwer heeft een enorm uitgebreid aanbod en biedt verschillende mogelijkheden voor je cottage keuken. Ontdek samen met een van onze experts welke keuken volledig bij jou past. Van begin tot einde staan wij klaar om je te helpen bij het kiezen van jouw perfecte cottage keuken.
lichte keuken met donkere tinten

Maak snel online een afspraak in één van onze toonzalen

Maak een Afspraak BENL

"*" indicates required fields

Naam**
DD slash MM slash YYYY
Kies eerst een voorkeurstoonzaal voor je een tijd kan aanduiden. Selecteer een beschikbare tijd, als er geen tijd aangegeven staat zijn er geen uren meer beschikbaar voor een afspraak op de gekozen dag.
This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Tips voor in de
keuken.