Design keuken: een moderne en gewaagde keuken

Droom je van een functionele keuken met een luxe uitstraling? Met een design keuken kies je voor een smaakvolle keuken inclusief een hoogstaande afwerking. Deze keuken is er in allerlei kleuren, afwerkingen en modellen. Bij De Keukenbouwer gaan we graag aan de slag met het ontwerpen van een design keuken op maat voor jouw woning.

Waarom een design keuken?

Een design keuken geeft je huis een unieke en elegante uitstraling. Dit type keuken wordt gemaakt van exclusieve materialen en is altijd perfect afgewerkt. Over werkelijk ieder onderdeel is nagedacht! De keuken met een moderne look stem je af op de stijl van je interieur. Hoe je dat doet? Bij De Keukenbouwer denken we altijd mee in je keuze voor de juiste materialen en kleuren.

Witte keuken met ingebouwde toestellen
halfopen moderne keuken in wit

Exclusieve keuken met een luxe uitstraling

Gaat je voorkeur uit naar een moderne en greeploze keuken? Dan sluit een design keuken perfect aan op je wensen. Een design keuken draagt hoe dan ook bij aan een opgeruimde uitstraling. Uiteraard zijn er ook mogelijkheden voor slimme verlichting, handige accessoires en moderne keukenapparatuur. Kortom: een design keuken is een interessante optie in je zoektocht naar een andere keuken.

Een design keuken op maat dankzij De Keukenbouwer

Wil je een design keuken laten ontwerpen en samenstellen door een specialist? De Keukenbouwer gaat graag met je in gesprek en ondersteunt je maximaal in je keuken zoektocht. Naast professioneel advies kan je ook altijd rekenen op een 3D-tekening. Op die manier krijg je een perfecte indruk van je toekomstige design keuken. Vraag daarom onze catalogus vol keukeninspiratie aan of kom langs in een van onze showrooms!

Tips voor in de
keuken.