Bisbeurs: 54.000 vierkante meter bouwinspiratie

Ook in 2023 wordt de Bisbeurs weer georganiseerd. De 34ste editie van de grootste (ver)bouwbeurs van Vlaanderen zal in oktober georganiseerd worden in Gent. Zoals elk jaar vindt de Bisbeurs plaats in Flanders Expo. Dit wordt een week lang dé locatie om je woongenot naar een hoger niveau te tillen. Op de Bisbeurs vind je 54.000 vierkante meter inspiratie en informatie over woningafwerking, -bouw en -verbouw. Als je renovatieplannen hebt, interieur ideeën wilt opdoen of op zoek bent naar advies mag je de Bisbeurs Bouw- en Interieur Salon niet missen.

Wanneer is Bisbeurs 2023?

Bisbeurs 2023 begint op zaterdag 7 oktober en duurt negen dagen. Je kunt er dus tot en met zondag 15 oktober terecht. In de beide weekenden is de Bisbeurs in Gent tussen 10 en 18:30 uur geopend. Van maandag 9 tot en met donderdag 12 oktober ben je van 13 tot 18:30 uur welkom op de Bisbeurs.

Nacht van Bis tijdens Bisbeurs Gent

Vrijdag 13 oktober wordt een bijzondere dag op de Bisbeurs van 2023. Dan gaat de Bisbeurs namelijk door tot laat in de avond en zijn de deuren van 13 tot 23 uur geopend. Het belooft heel speciaal te worden, want deze vrijdag van de Bisbeurs krijgt dankzij het aanwezige entertainment een extra tintje. Gedurende de middag en avond zijn onder meer steltlopers, jongleurs en een circusdirecteur aanwezig. Ook muziek mag niet ontbreken. Daarmee is de vrijdag van Bisbeurs 2023 een dag voor het hele gezin. Kinderen tot en met 16 jaar hebben bovendien gratis toegang tot de Bisbeurs. Een voorwaarde is wel dat ze vergezeld worden door ten minste één volwassene.

Honderden exposanten op Bisbeurs

Tijdens de Bisbeurs staan er meer dan honderd standhouders verspreid over Flanders Expo.

Tijdens Bisbeurs 2022 hadden zich ongeveer 250 exposanten aangemeld, en de verwachting is dat ook Bisbeurs 2023 dit aantal moeiteloos haalt. Tijdens je bezoek kom je dus moeiteloos in contact met erkende dealers en merken waar je mee kunt werken. Je zal zeker mee zijn met de laatste nieuwe bouwtrends en ontwikkelingen op vlak van bouwen en verbouwen. Ideaal dus als je aan het verbouwen bent of dit binnenkort van plan bent.

Bisbeurs: van hernieuwbare energie tot interieurafwerking

De standhouders op Bisbeurs 2023 richten zich op alle aspecten van renovatie en woningbouw. Heb je plannen om je keuken, badkamer of huiskamer te verbouwen? Wil je je droomwoning realiseren? Ben je toe aan een ander interieur of nieuwe vloer? Of wil je meer weten over hernieuwbare energiebronnen of het isoleren van je huis? Op de Bisbeurs van Gent krijg je antwoord op al je vragen rond bouw en verbouw.

 

Bisbeurs biedt advies op maat

De Bisbeurs is meer dan langs standen lopen en producten bekijken. Tijdens Bisbeurs 2023 kan je bijvoorbeeld ook informatieve advies sessies bijwonen. Naast een persoonlijke sessie van 20 minuten vinden er verspreid over de Bisbeurs ook algemene groepssessies plaat. Bij de groepssessies op de Bisbeurs in Gent vertelt een deskundige alles over zijn of haar specialisme of vakgebied, gevolgd door een Q&A-sessie. In een persoonlijk adviesgesprek kan je gerichte vragen stellen over bouwen en verbouwen. De adviseurs op de Bisbeurs zijn thuis op allerlei gebieden. Of je tijdens Bisbeurs 2023 nu meer wilt weten over leningen, duurzaam werken, overheidspremies voor energiezuinige nieuwbouwwoningen, investeren in vastgoed, het huren of verkopen van een woning of interieurvormgeving. Om je optimaal van dienst te zijn is het handig om je eventuele bouwplannen of foto’s naar de Bisbeurs mee te nemen.

Themazones op Bisbeurs Gent

Net als in voorgaande jaren worden de hallen van Flanders Expo ook op Bisbeurs 2023 verdeeld in meerdere themazones. Zo vind je gemakkelijk wat je wilt weten en verlies je geen tijd met zoeken. Op de Bisbeurs zijn themazones over onder andere:

 

– ruwbouw

– schrijnwerk

– woningbouw

– renovatie

– exterieurs

– interieurs

– keukens

– sanitair

– haarden

– vloeren

– elektrotechniek

– energie

 

Sommige overlappende of verwante thema’s zijn ondergebracht in één zone. Uiteraard kan je op Bisbeurs 2023 op diverse plaatsen plattegronden vinden. Je kunt voor een beursplan overigens ook terecht op de website van Bisbeurs.

Bisbeurs 2023: nationale én internationale deelnemers

Als grootste bouw- en verbouwbeurs van Vlaanderen is de Bisbeurs in Gent niet alleen interessant voor Belgische bedrijven. Standhouders uit België zijn weliswaar het best vertegenwoordigd, maar onder de exposanten bevinden zich tevens deelnemers uit andere landen. Op de Bisbeurs staan namelijk ook bedrijven en merken uit landen als Nederland, Frankrijk, Luxemburg en Italië. Daardoor krijg je tijdens de Bisbeurs een internationaal beeld van wat er mogelijk is op het gebied van bouwen, verbouwen en wooncomfort.

Bisbeurs acties en kortingen

Als bezoeker is het niet alleen interessant om contact te leggen met erkende dealers of merken, inspiratie op te doen voor je eigen verbouwingen, maar je kan ook genieten van bisbeurs acties of bisbeurs kortingen. Alle exposanten geven wel een bepaalde korting of houden een actie tijdens de periode van de Bisbeurs. Bekijk deze acties zeer goed zodat je er voordeel uit kan halen tijdens jouw verbouwproject.

Bereikbaarheid Bisbeurs

Flanders Expo in Gent is goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Vanaf het Sint-Pietersstation ben je met tramlijn 1 in tien minuten bij Flanders Expo. Met de bus naar Bisbeurs 2023? De buslijnen 77 (Deinze-Beervelde) en 78 (Zevergem-Lokeren) stoppen bij de halte van Flanders Expo. Een plek reserveren op belbuslijn 145 (De Pinte-Nazareth) kan eveneens. Verder is er een goed aangegeven wandel- en fietsroute van bushalte Maria Middelares – Maalte in Gent naar de Bisbeurs.

Registreer je snel voor deze actie

Actieregistratie

"*" indicates required fields

Naam*
This field is for validation purposes and should be left unchanged.