Ontwerp je eigen 3D keuken met onze keukenplanner

Ben je op zoek naar de ideale keuken en wil je graag zelf jouw keuken samenstellen, maar weet je niet hoe je moet beginnen? De zoektocht naar de perfecte keuken kan vaak ingewikkeld en langdurig zijn. Onze keukenplanner biedt hierin de oplossing. Met deze tool kun je gemakkelijk je keuken tekenen in 3D, wat een handige manier is om jouw droomkeuken te realiseren. Door het gebruik van 3D krijg je een beter inzicht in de ruimte en afmetingen van je keuken, wat essentieel is bij het samenstellen van een keuken die aan al je wensen voldoet.

Onze planner maakt het mogelijk om verschillende keukenlayouts te proberen, zoals L-vormige, U-vormige, I-vormige, parallelle keukens of keukens met een kookeiland. Je kunt hierdoor op een eenvoudige en visuele manier experimenteren met verschillende stijlen en opstellingen in jouw ruimte. Met onze gebruiksvriendelijke tool worden jouw keukenideeën werkelijkheid.

Vul nu het onderstaande formulier in en begin met het uittekenen van jouw ideale keuken in 3D!

Je eigen keuken ontwerpen? Start nu met het ontwerpen van jouw droomkeuken.

3D planner

Naam*

Dé online planner om jouw keuken samen te stellen

Met de planner kan je eenvoudig je eigen keuken in 3D tekenen. Het is een online 3D-tool waarmee je heel eenvoudig je eigen keuken kunt samenstellen om ze visueel voor te stellen. Hierdoor kan je snel en eenvoudig zien hoe jouw 3D keuken er in het echt uit zal zien. Onze keukenplanner is bedoeld om de keuze voor een keuken te vergemakkelijken. Je kunt je keuken tekenen en direct aanpassingen doorvoeren, om zo tot het perfecte eindresultaat te komen. Bekijk hier enkele eindresultaten, oftewel onze ‘realisaties’.

Eenvoudig in gebruik én te delen

Onze keukenplanner biedt de perfecte blend van gebruiksgemak en geavanceerde technologie, waardoor keukens 3D tekenen toegankelijk wordt voor iedereen. Begin met het keuken tekenen door simpelweg de afmetingen van je ruimte in te voeren. Vervolgens kun je met gemak kastjes, apparatuur en accessoires toevoegen en aanpassen. Onze 3D-weergave geeft je een realistisch beeld van hoe je keuken eruit zal zien. Met onze tool wordt keuken samenstellen niet alleen gemakkelijker, maar ook een leuk proces.

Extra handig is dat de 3D planner de mogelijkheid biedt om je ontwerp op te slaan en te delen met anderen. Op deze manier kun je feedback verzamelen en eventuele wijzigingen aanbrengen voordat je het definitieve ontwerp naar een keukenspecialist stuurt.

Wat zijn de mogelijkheden in de keukenplanner?

Met onze planner kan je jouw keukens 3D uittekenen en al jouw ideeën uittesten op een visuele manier. Het is zeker een goed idee om onze planner te gebruiken als je zelf al verschillende ideeën hebt of als je op zoek bent naar inspiratie.

In de 3D planner start je met het kiezen van de keukenopstelling. Heb je al een voorkeur of ben je nog aan het experimenteren? Wil je graag een keukeneiland of ga je liever voor een L-opstelling? De online planner biedt al het gemak om de volgende soorten keukens te tekenen:

  • L-vormige keukens
  • U-vormige keukens
  • I-vormige keukens
  • Parallelle keukens
  • Keukens met een kookeiland

Je kunt gemakkelijk de afmetingen van je huidige keukenruimte invoeren en jouw droom keuken samenstellen. Zo werk je in de 3D planner uitsluitend met reële maten en is het eindresultaat nog realistischer.

Hoe werkt de 3D keukenplanner?

Nadat je je keukenopstelling hebt geselecteerd, kan je de beschikbare keukenruimte verder aanvullen met alle soorten keukenmeubilair, keukentoestellen en afwerkingen.

Je kan uiteraard opties vinden voor alle stijlen: landelijkmodern of industrieel. Je vertrekt van een basisplan en kan gaandeweg verder verfijnen: hoge kasten of lage kasten? Welk type bovenkasten? Wil je koken op gas of op inductie? Alles wat je maar kan bedenken, is aanwezig in de keukenplanner. Denk hierbij aan:

  1. Keukenkasten
  2. Fronten
  3. Grepen
  4. Toestellen: Vaatwassers, kookplaten, ovens, koelkasten, …
  5. Werkbladen

Nadat je een keukenplan hebt opgesteld, kan je het eindresultaat naar jezelf verzenden of delen met anderen. Als je het ontwerp graag wilt bespreken met een ervaren keukenbouwer, ben je altijd welkom in een toonzaal bij jou in de buurt.

Daar kan je samen kijken of het plan dat je hebt opgesteld, realistisch en uitvoerbaar is. Misschien zijn er zelfs nog extra mogelijkheden waarbij je nog niet had stilgestaan, waar de keukenspecialist je attent op zal maken.

Waarom onze keukenplanner gebruiken?

Met onze keukenplanner kan je jouw keukens 3D uittekenen, volledig op maat, rekening houdend met al jouw persoonlijke eisen en verlangens. Het tekenen van een 3D keuken met onze software is heel eenvoudig, waardoor het een toegankelijke oplossing is voor bijna iedereen. Zo heb jij jouw keuken in een mum van tijd ontworpen. Het is net alsof je alvast een voorproefje krijgt van hoe jouw nieuwe keuken eruit zal zien!

Onze planner biedt je de mogelijkheid om een keukenontwerp op diverse manieren te bekijken. Natuurlijk vanuit een traditioneel top-down perspectief, maar je kunt ook zelf virtueel door de 3D keuken lopen. Deze mogelijkheid geeft je een heel precies beeld van de afmetingen en ruimtes in de keuken, wat via een standaard ontwerp niet mogelijk is.

 

Op het einde kan je gaan bepalen in welke materialen de kasten, vloeren en afwerkingen moeten komen. Zo kan je kiezen voor tegels, laminaat of hout, maar ook kurk is één van de tientallen mogelijkheden. Daarnaast moet je natuurlijk ook nog de kleur van je nieuwe keuken gaan bepalen. Alle kleuren zijn mogelijk: gaande van witte keukens tot zwart of meer natuurlijke kleuren.

Als je toch hulp wilt bij het uittekenen van je 3D-keuken, kan dat altijd. Kom even langs bij een van onze keukenadviseurs die samen met jou een 3D plan kan opstellen. Omdat we graag ruim de tijd voor je vrijmaken, nodigen we je uit om vooraf een afspraak te maken in één van onze toonzalen.

 

toonzaal bezoeken

Beleef onze keukens in onze toonzalen

De keukenbouwer helpt je bij het maken van jouw keukenontwerp

Wil je graag hulp bij het maken van een keukenontwerp? Dan kan je terecht bij de keukenbouwer. Wij helpen je graag bij het uittekenen van jouw ideale 3D keuken met behulp van onze keukenplanner. Met onze ervaring en expertise vertalen wij jouw keukendroom naar een professioneel ontwerp, dat aan al jouw eisen en dromen voldoet. Zo kunnen we samen jouw droomkeuken realiseren.

Start nu zelf met uittekenen in de 3D keukenplanner!

Begin zelf met je eigen keukenplan te maken in de planner in slechts enkele muisklikken. De 3D Keukenplanner van de Keukenbouwer is eenvoudig en leuk om te gebruiken om zo kan jouw eigen keuken tekenen. Kies je afmetingen, bepaal een stijl en laat alles gebeuren! Inspireer jezelf eerst voor je van start gaat met jouw moderne keuken, landelijke keuken of misschien wel cottage keuken!

inspiratieboek

Vraag een inspiratieboek aan

Op zoek naar inspiratie voor je nieuwe keuken? Vraag gratis ons lookbook aan en laat je inspireren door alle onze creaties.