Ontwerp je eigen 3D keuken met onze keukenplanner

Op zoek naar je eigen droomkeuken? Of wil je zelf je eigen keuken ontwerpen? Maar geen idee hoe je moet starten? Met onze handige keukenplanner breng je jouw ideeen echt tot leven. Via onze online tool ontwerp je snel en makkelijk zelf je complete keuken.

keukenplanner

Je eigen keuken ontwerpen? Start nu met het ontwerpen van jouw droomkeuken.

3D planner

Naam*
GDPR(Required)

Wat is de online keukenplanner?

De keukenplanner is een online 3D-tool waarmee je heel eenvoudig je eigen keuken kunt samenstellen om ze visueel voor te stellen. Door deze tool kan je jouw keuken ontwerpen en je ideeën tot leven wekken.

Wat is er mogelijk in de keukenplanner?

Met onze keukenplanner kan je jouw keuken ontwerpen en al jouw ideeën uittesten op een visuele manier. Het is zeker een goed idee om onze keukenplanner te gebruiken als je zelf al verschillende ideeën hebt of als je op zoek bent naar inspiratie.

In de keukenplanner start je met het kiezen van de keukenopstelling. Wil je graag een keukeneiland of ga je liever voor een L-opstelling? De online keukenplanner biedt alle mogelijkheden aan:

  • L-vormige keukens
  • U-vormige keukens
  • I-vormige keukens
  • Parallelle keukens
  • Keukens met een kookeiland

Je kunt gemakkelijk de afmetingen van je huidige keukenruimte invoeren. Zo werk je in de 3D keukenplanner uitsluitend met reële maten en is het eindresultaat nog realistischer.

Hoe werkt de 3D keukenplanner?

Nadat je je keukenopstelling hebt geselecteerd, kan je de beschikbare keukenruimte verder aanvullen met alle soorten keukenmeubilair, keukentoestellen en afwerkingen.

Je kan uiteraard opties vinden voor alle stijlen: landelijk, modern of industrieel. Je vertrekt van een basisplan en kan gaandeweg verder verfijnen: hoge kasten of lage kasten? Welk type bovenkasten? Wil je koken op gas of op inductie? Alles wat je maar kan bedenken, is aanwezig in de keukenplanner. Denk hierbij aan:

  1. Keukenkasten
  2. Fronten
  3. Grepen
  4. Toestellen: Vaatwassers, kookplaten, ovens, koelkasten, …
  5. Werkbladen

Nadat je een keukenplan hebt opgesteld, kan je het eindresultaat naar jezelf verzenden of delen met anderen. Als je het ontwerp graag wilt bespreken met een ervaren keukenbouwer, ben je altijd welkom in een toonzaal in je buurt. Daar kan je samen kijken of het plan dat je hebt opgesteld, realistisch en uitvoerbaar is. Bovendien bestaan er misschien nog extra mogelijkheden waarbij je nog niet had stilgestaan, waar de keukenspecialist je attent op zal maken.

Kies je afwerking zelf.

Op het einde kan je gaan bepalen in welke materialen de kasten, vloeren en afwerkingen moeten komen. Zo kan je kiezen voor tegels, laminaat of hout, maar ook kurk is één van de tientallen mogelijkheden. Daarnaast moet je natuurlijk ook nog de kleur van je nieuwe keuken gaan bepalen. Alle kleuren zijn mogelijk: gaande van witte keukens tot zwart of meer natuurlijke kleuren.

Als je toch hulp wilt bij het ontwerpen van je 3D-keuken, kan dat altijd. Kom even langs bij een van onze keukenadviseurs die samen met jou een 3D plan kan opstellen. Omdat we graag ruim de tijd voor je vrijmaken, nodigen we je uit om vooraf een afspraak te maken in één van onze toonzalen.

Start nu zelf met ontwerpen in de keukenplanner!

Begin zelf met je eigen keukenplan te maken in de keukenplanner in slechts enkele muisklikken. De 3D Keukenplanner van de Keukenbouwer is eenvoudig en leuk om te gebruiken om zo kan jouw eigen keuken ontwerpen. Kies je afmetingen, bepaal een stijl en laat alles gebeuren!

toonzaal bezoeken

Beleef onze keukens in onze toonzalen

inspiratieboek

Vraag een inspiratieboek aan

Op zoek naar inspiratie voor je nieuwe keuken? Vraag gratis ons lookbook aan en laat je inspireren door alle onze creaties.