Zwarte keuken

Al eens aan een zwarte keuken gedacht? Je kan er alle kanten mee uit. Een zwarte keuken straalt rust uit en ziet er tegelijk strak uit. Zwart is een veelzijdige kleur die je toelaat om naar eigen stijl en smaak te personaliseren. Helemaal op maat dus!

Zwarte keuken
zwarte keuken met hout
ruime robuuste keuken

Stijlen van een zwarte keuken

Een zwarte keuken past in elk huis. Of het nu modern, industrieel of zelfs landelijk is. Omdat zwart zo veelzijdig is, kan je de kleur overal integreren. We zetten de drie meest gekozen zwarte keukens op een rij: 

  • Mat zwarte keuken

Een matte zwarte keuken past perfect bij een moderne of industriële inrichting. Moderne loft, anyone? Kies je voor mat, dan heb je één groot voordeel: je zwarte keuken is eenvoudig schoon te houden en bezorgt je geen last met vingerafdrukken of vlekken.

  • Zwarte landelijke keuken

De landelijke zwarte keuken is veelzijdig. Bijzonder veelzijdig. Er wordt vaak gewerkt met een combinatie van natuurlijke materialen zoals hout waardoor het design je de nodige warmte en luxe biedt.

  • Moderne zwarte keuken

Als je van een trendy look houdt, kies je best voor een moderne zwarte keuken. Zwart is strak en het design maakt de mogelijkheden eindeloos.

Zwarte elementen in je keuken

Naast een volledige zwarte keuken, kan je ook kiezen voor een aantal subtiele zwarte accenten. Hierdoor creëer je een mooi contrast en geef je jouw keuken net dat tikkeltje meer.

  • Keukenbladen

Heb je een donkere of lichte keuken? Met een zwart keukenblad kan je alle richtingen uit. Het materiaal dat je kiest voor het keukenblad speelt een grote rol in de uitstraling. Tip: denk voor je een beslissing neemt goed na over de stijl die je wil nastreven. 

Zijn de keukenkasten zwart, dan kan een keukenblad in een contrasterende kleur een extra dimensie creëren. Je doorbreekt de ruimte en zo nemen rust en ontspanning de bovenhand.

  • Keukeneiland

Een zwart keukeneiland is stijlvol én functioneel. Een match made in heaven! Een keukeneiland doet je keuken ruimer ogen. Kies je daarenboven voor een zwart exemplaar, dan zijn je mogelijkheden onbeperkt. Welke stijl je keuken ook heeft, je keukeneiland is gegarandeerd een blikvanger.

Net zoals bij het keukenblad kan je voor je keukeneiland voor een andere kleur dan de rest van de keuken opteren. Zo speel je opnieuw met contrasten. 

  • Keukenkasten

Zwarte keukenkasten passen in alle keukenstijlen. Modern, landelijk of industrieel. Jij hoeft alleen je keuze te maken, wij zorgen voor de rest.

Hoeveel kost een zwarte keuken?

De prijs van een zwarte keuken hangt af van jouw specifieke wensen. Verschillende factoren zoals de grootte, de gebruikte materialen, de keukentoestellen en de installatie spelen een belangrijke rol in de prijs van jouw zwarte keuken.

moderne keuken
Zwart-wit design keuken
Open moderne keuken in zwart

En jouw zwarte keuken?

De Keukenbouwer heeft een enorm uitgebreid aanbod met eindeloos veel mogelijkheden voor je zwarte keuken. Ontdek samen met één van onze experts welke keuken perfect bij jou past. Eentje op maat, speciaal voor jou. Van begin tot einde staan wij klaar om je te helpen bij het kiezen van jouw perfecte zwarte keuken.

Maak een Afspraak BENL

"*" indicates required fields

Naam*
DD slash MM slash YYYY
Selecteer een beschikbare tijd, als er geen tijd aangegeven staat zijn er geen uren meer beschikbaar voor een afspraak op de gekozen dag.
GDPR*
This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Deze keukens vind je misschien ook interessant