Toonzaalkeukens

Toonzaalkeukens

Vind mooie toonzaalkeukens in een handomdraai met kortingen tot 60%

Zoek je een mooie toonzaalkeuken? Bij de Keukenbouwer hebben we verschillende toonzaalmodellen beschikbaar met korting tot -60%. Als je graag zelf de handen uit de mouwen steekt, is een toonzaalkeuken een prima keuze, want je komt de toonzaalkeuken zelf ophalen om ze dan zelf thuis te monteren. Benieuwd naar meer? Ontdek de mogelijkheden in één van onze toonzalen of bezoek de overzichtpagina waar je zelf alle prijzen van onze toonzaalkeukens kan nakijken.

Waar moet je op letten bij de aankoop van een toonzaalkeuken?

In tegenstelling tot een individueel ontworpen keuken, koop je een toonzaalkeuken precies zoals je hem ziet. Dat betekent dat je vooraf goed de afmetingen van de ruimte in je huis moet kennen. Zo kan je precies weten of een toonzaalmodel geschikt is voor je interieur of niet. Is de toonzaalkeuken toch wat te klein of te groot? Ook dan kan je met je creativiteit veel bereiken.

Hoe meet je je keuken correct op?

Alvorens je een showroomkeuken met vertrouwen kan kopen, moet je natuurlijk zeker zijn van de juiste afmetingen. Meet dus je keukenruimte exact op. Meet de keukenmuren goed vanaf de vloer tot aan het plafond. Noteer op je plan ook zeker alle aansluitingen (gas, elektriciteit, water). En vergeet natuurlijk ook de ramen en deuren in je keukenruimte niet op je plan te noteren!

Hoe kies je de juiste toonzaalkeuken?

Nadat je je keukenplan hebt getekend in een schets, ben je van harte welkom in een toonzaal in je buurt. Hier kan één van onze deskundige keukenadviseurs je helpen met het zoeken doorheen alle toonzaalkeukens. Vinden we geen model dat past bij jouw keukenplan? Dan bladeren we in onze databank op zoek naar een toonzaalkeuken die beschikbaar is in één van onze andere toonzalen.

Vragen of interesse in een toonzaalkeuken?

Maak een afspraak

  • Datumnotatie:DD slash MM slash JJJJ
  • Selecteer een beschikbare tijd, als er geen tijd aangegeven staat zijn er geen uren meer beschikbaar voor een afspraak op de gekozen dag.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Waarom kiezen voor de Keukenbouwer?

Vier goede redenen

1

Opvolging

2

Kwaliteit

3

Elk budget

4

Reservatie

Opvolging van begin tot eind

Bij de Keukenbouwer begeleiden we je tijdens je volledige keukenzoektocht. We volgen alles nauwgezet op zowel voor, tijdens als na de plaatsing en op eender welk moment kan je bij ons terecht met vragen of ofmerkingen.

De Keukenbouwer keukens

De beste kwaliteit

De keuken is één van de belangrijkste ruimtes in je woning. Je gebruikt hem dagelijks en daarom moet het resultaat feilloos zijn. Bij de Keukenbouwer leveren we daarom enkel en alleen topkwaliteit, zodat jij nog jarenlang kan genieten van je keuken.

De Keukenbouwer keukens

Droomkeuken voor een droombudget

Wist je dat je bij ons geniet van de beste prijs-kwaliteitverhouding binnen de totale keukenmarkt? Als familiebedrijf blijven onze kosten beperkt en dat is voor jou – en je portemonnee – extra voordelig.

De Keukenbouwer keukens

Reserveer je keuken

Goed nieuws als je het bestellen van je nieuwe keuken nog even wilt uitstellen. Al onze keukens blijven namelijk 2 jaar lang prijsvast. Later profiteer je dus nog steeds van de beste prijs.

De Keukenbouwer keukens

Vind onze ruime toonzalen