Toonzaalkeukens te koop

Ben je op zoek naar een nieuwe keuken? Kom zeker een kijkje nemen in een showroom! Je kunt er inspiratie opdoen en wie weet wandel je dezelfde dag nog met je droomkeuken naar buiten. Hoe dat kan? Wanneer onze toonzaalkeukens vervangen worden, bieden wij die te koop aan. Zo geven we jou de kans om één van de toonzaalmodellen aan te schaffen aan een extra voordelige prijs.

toonzaal bezoeken

Beleef onze toonzaalkeukens in onze toonzalen

Wat zijn toonzaalkeukens?

Toonzaalkeukens zijn volledig functionele keukens die tentoon worden gesteld in onze showroom. Klanten hebben wel eens een lade geopend, maar echte gebruikssporen zijn er niet te bespeuren. De toonzaalkeukens verkeren stuk voor stuk in een uitstekende staat. 

We houden ervan om onze demo keukens regelmatig te wisselen. Hierdoor krijg jij de kans om een keuken, die vaak niet ouder is dan één jaar, te kopen aan een goedkopere prijs. En zo blijven wij vernieuwen, om mee te zijn met de allernieuwste trends.

Welke stijlen en opstellingen zijn er mogelijk bij showroomkeukens?

De Keukenbouwer heeft een ruim aanbod aan zowel landelijke als moderne keukens. Elke keukenstijl en -opstelling vind je terug in onze showroom. 

Een toonzaalkeuken wordt niet op maat gemaakt. Heb je interesse in een model uit onze toonzaal, dan raden we je aan om op voorhand een aantal zaken te noteren: 

  • de oppervlakte van je keukenruimte
  • de aansluitingen voor gas, elektriciteit en water 
  • de ramen en deuren in je keuken

Zo ben je zeker dat je droomkeuken perfect in je huis past.

Voordelen van toonzaalkeukens

Toonzaalkeukens hebben enkele voordelen ten opzichte van een gloednieuwe keuken. Aan jou de keuze dus!

Bij keukens op maat moet je vaak iets langer wachten voor ze geleverd kunnen worden. Toonzaalkeukens zijn daarentegen volledig in orde waardoor een korte levertermijn mogelijk is. Je bent dus zeker dat de kleuren, het design en de toestellen volledig jouw smaak zijn. En om het helemaal compleet te maken, kan je de toonzaalkeuken aan een goedkoper tarief kopen.

Koop je toonzaalkeukens bij De Keukenbouwer

Interesse om een van onze voordelige toonzaalkeukens te kopen? Bekijk de demo keukens op onze website of maak een afspraak in één van onze winkels in Sint-Martens-Latem, Roeselare, Waregem, Zandhoven, Lokeren, Diest of Ternat

In onze toonzalen helpt één van onze deskundige keukenadviseurs je graag verder met het zoeken naar jouw droomkeuken op maat. Vinden we geen model dat past bij jouw keukenplan? Dan gaan we in onze databank samen op zoek naar welke toonzaalkeukens te koop worden aangeboden in één van onze andere toonzalen. Extra inspiratie opdoen?

inspiratieboek

Vraag een inspiratieboek aan

Op zoek naar inspiratie voor je nieuwe keuken? Vraag gratis ons lookbook aan en laat je inspireren door alle onze creaties.