Een Dekton keukenblad in jouw nieuwe keuken

De populariteit van Dekton keukenbladen en werkbladen neemt toe, en dat is niet vreemd! Dekton keukenbladen en werkbladen zijn een populaire keuze geworden vanwege hun duurzaamheid, onderhoudsgemak, ontwerpmogelijkheden en de voordeligheid. Dit materiaal zorgt in veel keukens voor een mooie combinatie van functionaliteit én design, en dat is waarom steeds meer mensen kiezen voor een Dekton keukenblad.

Ben je zelf ook op zoek naar een duurzaam en stijlvol materiaal voor je werkblad? Dan is een Dekton werkblad misschien wel de juiste keuze voor jou. Steeds meer mensen kiezen voor Dekton keukenbladen en werkbladen vanwege de vele voordelen die ze bieden.

Ontdek de kracht van Dekton

Dekton staat bekend om zijn buitengewone lange levensduur. Het materiaal is samengesteld uit een mix van grondstoffen en daarmee is elk Dekton werkblad ontwikkeld om extreem sterk te zijn en bestand te zijn tegen krassen, vlekken en hitte. Dit betekent dat je je geen zorgen hoeft te maken over beschadigingen door scherpe messen of hete pannen. En wist je dat Dekton niet-poreus is? Zo is het bestand tegen vlekken van bijvoorbeeld rode wijn of citroensap.

Ook fijn aan een Dekton werkblad is het gemak in onderhoud. Omdat het materiaal niet-poreus is, kunnen vuil en bacteriën zich niet nestelen. Met een Dekton keukenblad van De Keukenbouwer kun je altijd rekenen op een hygiënisch oppervlak. Gewoon schoonmaken met een mild reinigingsmiddel en een vochtige doek is voldoende om je Dekton keukenblad of werkblad er als nieuw uit te laten zien.

Design een Dekton keukenblad naar jouw smaak

Een keukenblad van dit sterke materiaal heeft veel functionele voordelen, maar ook veel ontwerpmogelijkheden. Het materiaal is verkrijgbaar in verschillende kleuren en afwerkingen, waardoor je jouw keuken- of werkruimte volledig kunt personaliseren. Met Dekton kun je echt elke gewenste look creëren.

En laten we niet vergeten dat Dekton keukenbladen en werkbladen eenvoudig kunnen worden geïnstalleerd, zo ontstaat er een strak en uniform oppervlak. Dit zorgt voor een aantrekkelijke afwerking en helpt bij het verminderen van vuilophoping en het behoud van de hygiëne.

Kostenbesparend op de lange termijn

De kosten voor een Dekton werkblad zijn mogelijk hoger dan die van andere materialen, maar op de lange termijn zijn deze keukenbladen vaak juist kostenbesparend. Dankzij de duurzaamheid en bestendigheid tegen krassen en vlekken hoef je geen extra geld uit te geven aan reparatie of vervanging. Bovendien heeft Dekton een minimale onderhoudsvereiste, waardoor je op schoonmaakproducten kunt besparen.

Hiermee is een keukenblad van Dekton ook zeer geschikt voor buitenkeukens, dit vanwege de extreme bestendigheid tegen hitte en UV-straling. Het materiaal zal niet verkleuren of vervagen onder invloed van de zon.

Dit materiaal gaat enorm lang mee

Een Dekton werkblad heeft een zeer lange levensduur en kan tientallen jaren meegaan zonder merkbare slijtage. Het is een investering die zichzelf op de lange termijn terugverdient, en daarom kiezen steeds meer van onze klanten voor dit materiaal in hun industriële keuken of hun design keuken.

Neem vandaag nog contact met ons op om meer te weten te komen over de vele voordelen van Dekton keukenbladen en werkbladen. Ons deskundige team helpt je graag bij het kiezen van het mooiste werkblad voor jouw keuken!

Vraag je gratis inspiratieboek aan

Ben je op zoek naar inspiratie? Dan is ons inspiratieboek met recente realisaties en ideeën iets voor jou!

inspiratieboek

Deze blogberichten vind je misschien ook interessant.

Familie Demeersemen uit Moerkerke

Een houten werkblad van de Keukenbouwer

Is de keuken bij jouw thuis ook een centrale ontmoetingsplek om gezellig te babbelen met familie of vrienden? Kies er dan voor om jouw keuken uit te rusten met barkrukken. Met barkrukken in de keuken kan je gezellig genieten van heerlijke maaltijden en gezellige gesprekken met je gezin of met gasten. Met barkrukken in de keuken komt de gezelligheid bijna vanzelf. Hoe integreer je barkrukken in de keuken? Kun je nog wel wat tips gebruiken? Lees dan snel verder.

Ontdek het hier

De keukenkiezer-kwis

Welke keuken
past bij jou?

laptop voor 3d planner