Hoeveel kost een nieuwe keuken?

Terug naar overzicht
Nieuwe keuken
Nieuwe keuken

De prijs van een nieuwe keuken op maat laten berekenen

Als je denkt aan een nieuwe keuken, wil je natuurlijk ook de prijs ervan kennen. Daarom werken we bij de Keukenbouwer volgens een uniek stappenplan waarin je zelf een keuken op maat samenstelt. In dit artikel kom je hier meer over te weten!

Bezoek toonzaal en berekenen prijs

Stap 1: inspiratie opdoen

Wedden dat je bij een eerste bezoek aan onze toonzalen heel wat inspiratie opdoet en versteld staat van alle mogelijkheden? In alle Keukenbouwer-toonzalen staan er namelijk showroomkeukens in alle vormen en maten.

Lees meer

De Keukenbouwer keukens

Stap 2: kies uit honderden opties en bepaal zo zélf de prijs van je keuken

De keuze van materialen, toestellen, dampkap, werkbladen en afwerking ligt volledig in jouw handen. Maar ook de look van je binnenkasten en de indeling van je kasten en lades laten we helemaal aan jou over. Zo hou je de touwtjes stevig in handen en stel je de keuken van je dromen samen binnen jouw budget. Logisch toch?

Lees meer

De Keukenbouwer keukens

Stap 3: tijd om je 3D-keuken te maken

Tijdens een eerste gesprek luisteren we naar al je wensen en behoeften. We voegen die samen en bepalen zo welke keuken bij jou past. Op basis van die info maken we een 3D-tekening van je keuken, die we vervolgens aan je bezorgen. De keukenopstelling wordt uitgewerkt en er worden voorlopige kleuren gekozen, zodat je al een goed beeld krijgt van hoe je keuken er zal uitzien.

Lees meer

De Keukenbouwer keukens

Stap 4: je krijgt bezoek van een interieurarchitect

Om ervoor te zorgen dat je nieuwe keuken optimaal geïntegreerd wordt in je woning, geniet je bij de Keukenbouwer van professioneel advies van een interieurarchitect aan huis. Onze interieurarchitecten geven advies op maat en doen suggesties, telkens met aandacht voor de nieuwste keukentrends en -materialen.

Lees meer

Stap 5: definitieve bespreking

Tijdens de laatste stap bespreken we samen alle opmetingen en overlopen we nogmaals alle details. Heb je je toch nog bedacht over iets, of wil je op basis van de input van de interieurarchitect nog iets veranderen? Dat is zeker mogelijk.

Lees meer

Plaatsing keuken

Stap 6: je keuken wordt geleverd en netjes geplaatst

De laatste stap is natuurlijk het plaatsen van de keuken bij je thuis. Vooraf maken we een afspraak voor het leveren en plaatsen van je splinternieuwe keuken. Voel je al een lichte paniek opkomen wanneer je denkt aan de werken in huis? Dat is helemaal niet nodig, want onze ervaren vakmannen zorgen ervoor dat alles vlot en zorgvuldig verloopt. No stress.

Lees meer

Deel deze pagina

Tips en inspiratie

Ontdek onze virusvrije keukens

Ontdek onze virusvrije keukens.

Verkopers schenken commissie aan rampenfonds voor overstromingen

Verkopers schenken commissie aan rampenfonds voor overstromingen