Marmer keukenblad

Graniet, marmer, keramiek, dekton of composiet. Het gamma aan materialen voor je keukenblad kent geen einde. De Keukenbouwer helpt je graag met jouw keuze. Zo zorgen we er samen voor dat je marmer keukenblad perfect aansluit bij de uitstraling van jouw keuken

Uitzonderlijke sterkt. Krasbestendig. Natuurlijke look. Dat is wat marmer definieert. Perfect dus voor je marmer keukenblad. Bovendien is het materiaal niet van je sociale media-feed weg te slaan. Naast het esthetische aspect, is het product is ook bijzonder onderhoudsvriendelijk, want met warm water en een zacht reinigingsproduct heb je voldoende. Ideaal dus voor in de keuken!

Wat is een marmer keukenblad?

Marmer straalt luxe uit. Het is een natuurlijk materiaal wat ervoor zorgt dat geen enkel keukenblad er hetzelfde uitziet. Wil je een unieke touch geven aan je keuken? Een touch die niemand anders heeft? Dan is marmer een uitstekende keuze.

Een marmer keukenblad wordt gemaakt van calciumcarbonaat. Het materiaal wordt samengeperst onder hoge druk en dat resulteert in een kalkzandsteen. Vervolgens ontstaat een kristallen steensoort die erg zuiver en lichtdoorlatend is.

Moderne keuken met grijze en witte elementen
halfopen keuken met zitplaatsen
Grijze klassieke landelijke keuken

Wat zijn de voordelen?

De voordelen van een marmer keukenblad zijn niet op een hand te tellen. De luxueuze uitstraling tilt je keuken naar een hoger niveau. Aangezien elk marmer keukenblad een andere look heeft, kan je bij De Keukenbouwer op voorhand in alle rust je keuze komen maken.

Daarnaast is het materiaal perfect voor in je keuken. Marmer is slijtvast, heeft een egaal oppervlak en is hittebestendig.

Hoe onderhoud je een marmer keukenblad?

Veeg je marmer keukenblad dagelijks schoon met een doek of spons. Grondig onderhoud? Daarvoor voorziet De Keukenbouwer een specifieke onderhoudsset. Die verzadigt de poriën en maakt het oppervlak van je marmer keukenblad vuilafstotend. Het middel helpt ook om vlekken en blijvende zuren tegen te gaan. Zo ziet jouw keuken er altijd pico bello uit.

Hoeveel kost een marmer keukenblad?

De prijs van een marmer keukenblad hangt af van jouw specifieke wensen. Elke marmersoort is uniek en verschillende factoren zoals de grootte van je keuken en de installatie spelen een belangrijke rol in de prijs.

En jouw marmeren keukenblad?

Marmer is een prachtig materiaal dat geschikt is voor elk huis. Van zodra je de woning binnenstapt, straalt je keuken een stijlvolle en luxueuze sfeer uit. Marmer is namelijk het materiaal bij uitstek om je huis een luxueuze uitstraling te geven.

De Keukenbouwer heeft een uitgebreid aanbod met heel wat mogelijkheden voor je marmer keukenblad. Ontdek samen met één van onze experts welk marmeren keukenblad perfect bij jou en je huis past. Doorheen het volledige proces staan we klaar om je te helpen bij het kiezen, installeren en onderhouden van jouw droomkeuken.

Design keuken met toestellen

Deze keukens vind je misschien ook interessant