Miele

Sinds het ontstaan in 1899 leeft het bedrijf volgens het motto ‘immer besser’. Dat betekent ‘steeds betere producten maken’. Miele is deze filosofie steeds trouw gebleven waardoor het producten maakt van een zo hoog mogelijke kwaliteit.

De kwaliteit van Miele

Al meer dan 100 jaar staat het merk garant voor perfecte kwaliteit. Behalve door een zeer hoge kwaliteit onderscheiden de producten zich door betrouwbaarheid en duurzaamheid. Als enige fabrikant in de branche test Miele zijn producten op een zeer lange levensduur. Toestellen van Miele kies je voor het leven. Om deze hoge kwaliteitsstandaard ook in de toekomst te kunnen blijven garanderen, blijven ze zoeken naar opties om de organisatie én de producten te verbeteren. Elke productverandering die zij realiseren,betekent een verbetering.

De techniek van Miele

Miele staat voor perfecte resultaten, lange levensduur en een zeer laag energieverbruik. In de keuken, bij het afwassen en het stofzuigen. Dit is te danken aan de superieure techniek met vele innovatieve functies die je alleen bij Miele vindt. Talrijke eerste plaatsen bij tests van de Duitse consumentenorganisatie Stiftung Warentest en andere instellingen overal ter wereld bewijzen dit.

Het comfort van Miele

Een draaiknop, een onopvallende sensorbediening of een touchscreen: de bediening van de toestellen is eenvoudig en aantrekkelijk. Zowel de keukenapparatuur als huishoudelijke apparatuur van Miele beschikken over slimme automatische programma’s met succes-garantie. Mooier leven met Miele!

Het design van Miele

Producten van Miele hebben een modern design en zijn in technologisch opzicht vooruitstrevend. De inbouwtoestellen zijn verkrijgbaar in diverse design lijnen en kleurwerelden. De toestellen zijn qua vorm, materiaalgebruik en functionaliteit volledig op elkaar afgestemd. In welke stijl je huis ook is ingericht: Miele past perfect.

Het merk Miele

In veel landen is Miele een van de meest gewilde merken in de branche. In de Duitse ranglijst van ‘best brands’ werd het zelfs uitgeroepen tot beste productmerk aller tijden (best brand ever). Het merk zegt tegelijkertijd ook iets over de gebruiker: Miele-klanten hechten veel waarde aan kwaliteit en stellen hoge eisen aan de techniek en milieuvriendelijkheid van huishoudelijke apparatuur. Bij Miele kiest u voor kwaliteit en duurzaamheid.

Bij De Keukenbouwer vind je alle verschillende huishoudtoestellen van het merk Miele om jouw nieuwe keuken zo gebruiksvriendelijke mogelijk te maken.

Kom langs in één van onze showrooms en ontdek de toestellen zoals ovens of vaatwassers die bij jouw keuken past.

Miele
toonzaal bezoeken

Beleef onze keukens in onze toonzalen

Breng je keuken tot leven met

onze 3D-planner

Wil je graag weten hoe je nieuwe keuken er zou kunnen uitzien bij jou thuis? Maak dan hier snel je eigen 3D-tekening.

3d planner