MIELE

Terug naar partners
De Keukenbouwer MIELE

Sinds de oprichting in 1899 is het motto van Miele ‘immer besser’. Dat betekent: ‘steeds betere producten maken’. Trouw aan deze filosofie produceert Miele producten van een bijna spreekwoordelijk hoge kwaliteit.

 

De kwaliteit van Miele

Al meer dan 100 jaar staat Miele garant voor perfecte kwaliteit. Behalve door een zeer hoge kwaliteit onderscheiden onze producten zich door betrouwbaarheid en duurzaamheid. Als enige fabrikant in de branche test Miele zijn producten op een zeer lange levensduur. Miele kiest u voor het leven. Om onze hoge kwaliteitsstandaard ook in de toekomst te kunnen blijven garanderen, blijven we zoeken naar opties om onze organisatie én onze producten teverbeteren. Elke productverandering die wij realiseren,betekent een verbetering.

 

De techniek van Miele

Miele staat voor perfecte resultaten, lange levensduur en een zeer laag energieverbruik. In de keuken, bij het afwassen en het stofzuigen. Dit is te danken aan de superieure techniek met vele innovatieve functies die u alleen bij Miele vindt. Talrijke eerste plaatsen bij tests van de Duitse consumentenorganisatie Stiftung Warentest en andere instellingen overal ter wereld onderstrepen dit.

 

Het comfort van Miele

Een draaiknop, een onopvallende sensorbediening of een touchscreen: de bediening van Miele-toestellen is eenvoudig en aantrekkelijk. Zowel de keukenapparatuur als huishoudelijke apparatuur van Miele beschikken over slimme automatische programma’s met succes-garantie. Mooier leven met Miele!

 

Het design van Miele

Onze producten hebben een modern design en zijn in technologisch opzicht vooruitstrevend. Miele-inbouwtoestellen zijn verkrijgbaar in diverse designlijnen en kleurwerelden. Miele-toestellen zijn qua vorm, materiaalgebruik en functionaliteit volledig op elkaar afgestemd. In welke stijl uw huis ook is ingericht: Miele past perfect.

 

Het merk Miele

In veel landen is Miele een van de meestgewilde merken in de branche. In de Duitse ranglijst van ‘best brands’ werd Miele zelfs uitgeroepen tot beste productmerk aller tijden (best brand ever). Het merk Miele zegt tegelijkertijd ook iets over de gebruiker: Miele-klanten hechten veel waarde aan kwaliteit en stellen hoge eisen aan de techniek en milieuvriendelijkheid van huishoudelijke apparatuur. Bij Miele kiest u voor kwaliteit en duurzaamheid.

Lees onze blog

Ontdek onze virusvrije keukens

Ontdek onze virusvrije keukens.

Verkopers schenken commissie aan rampenfonds voor overstromingen

Verkopers schenken commissie aan rampenfonds voor overstromingen