Bohemian Style keuken: speels en creatief

Op zoek naar een speels & warm interieur? Dan is een Bohemian Style keuken zeker iets voor jou! Met een Bohemian Style keuken komt jouw droomkeuken helemaal tot leven. De verschillende kleuren en exotische accessoires passen perfect in een keuken waar je de meest smaakvolle gerechten klaarmaakt. 

Bij De Keukenbouwer nemen we je graag bij de hand en tonen jou de voordelen van een keuken in Bohemian Style. Lees snel verder of maak nu alvast een afspraak met een van onze keukenadviseurs.

Waaraan kan je een keuken in Bohemian stijl herkennen?

De Bohemian stijl laat zich inspireren door het onafhankelijke en vrije leven van reizigers. Deze interieurstijl is komen overwaaien uit Ibiza en wordt in de volksmond ook wel ‘boho’ genoemd. Natuurlijke materialen, felle kleuren en opvallende prints horen thuis in een Bohemian Style keuken. Daarnaast zie je ook verschillende Marokkaanse invloeden terug én staat de Bohemian stijl garant voor veel planten in de keuken.

Welke voordelen biedt de Bohemian Style?

Ga je voor een keuken in een Bohemian stijl? De Bohemian Style keuken is om meerdere redenen aantrekkelijk:

  • Bohemian Style is een interieurstijl waar je direct vrolijk van wordt;
  • Bij een keuken in Bohemian stijl heeft ieder object een eigen verhaal;
  • In de Bohemian Style zijn de mogelijkheden en combinaties eindeloos;
  • Met een Bohemian Style keuken haal je buiten naar binnen waarbij je inspiratie haalt uit verschillende culturen.

Een Bohemian stijl keuken creëren waar je écht blij van wordt? Bekijk het aanbod bij De Keukenbouwer!

Tips bij het inrichten van een Bohemian Style keuken

Een smaakvolle keuken samenstellen in Bohemian stijl? Laat je inspireren door onderstaande tips:

  • Wissel de kleuren en patronen af met zwart, want dit neutraliseert drukke prints en/of kleuren;
  • Investeer in een witte basis en breng kleur aan door middel van hout, tegels, een wandkleed en andere accessoires;
  • Breng de Ibiza-look tot leven door het integreren van exotische planten;
  • Kies bij het verlichten van een Bohemian Style keuken zoveel mogelijk voor natuurlijke materialen.

Maakt dit je enthousiast? Kom vooral inspiratie opdoen in een van onze toonzalen!

Stel een Bohemian Style keuken samen bij De Keukenbouwer

Gaat je voorkeur uit naar een ongedwongen en gedurfde keuken waar je continu het gevoel hebt op vakantie te zijn? Dan is de Bohemian Style keuken je op het lijf geschreven! Dankzij een keuken in Bohemian stijl geniet je elke dag opnieuw van een vrolijke en exotische ruimte. Bij De Keukenbouwer laten we je graag kennismaken met verschillende keukenopstellingen in de Bohemian Style. Bekijk de keukens op de website, lees het online inspiratieboek of breng een bezoek aan een van onze showrooms. Tips en adviezen nodig? Neem contact op met een van onze keukenadviseurs!

Vraag je gratis inspiratieboek aan

Ben je op zoek naar inspiratie? Dan is ons inspiratieboek met recente realisaties en ideeën iets voor jou!

inspiratieboek

Deze blogberichten vind je misschien ook interessant.

Barkrukken keuken zijn een regelrechte aanwinst

Is de keuken bij jouw thuis ook een centrale ontmoetingsplek om gezellig te babbelen met familie of vrienden? Kies er dan voor om jouw keuken uit te rusten met barkrukken. Met barkrukken in de keuken kan je gezellig genieten van heerlijke maaltijden en gezellige gesprekken met je gezin of met gasten. Met barkrukken in de keuken komt de gezelligheid bijna vanzelf. Hoe integreer je barkrukken in de keuken? Kun je nog wel wat tips gebruiken? Lees dan snel verder.

Ontdek het hier
Grijze open keuken

Grijze keuken: tijdloos en geschikt voor elke woonstijl

Plannen om de keuken op te knappen of ben je toe aan een volledig nieuwe keuken? Een grijze keuken is enorm in trek bij veel huiseigenaren. De kleur grijs is niet onderhevig aan trends en past bovendien perfect bij verschillende interieurstijlen. Spreekt dit je aan? Kom dan zeker eens langs, want De Keukenbouwer heeft meerdere grijze keukens in de aanbieding. Graag vertellen we je meer over de meerwaarde van grijze keukens en op welke manier je een grijze keuken integreert in je interieur.

Ontdek het hier

Wabi sabi keuken: schoonheid in imperfectie​

Is het tijd om je keuken te vervangen of gewoon op zoek naar een nieuwe unieke keuken? Kies dan voor een Wabi sabi keuken. Dit is een keuken volledig met een zen-interieur. Dankzij deze ongedwongen keukenstijl kom je helemaal tot rust. Er ligt veel schoonheid in imperfectie en Wabi sabi maakt dit zichtbaar. Een Wabi sabi keuken kopen of toe aan inspiratie of praktische tips? De Keukenbouwer vertelt je alles over de Wabi sabi stijl en op welke manier je een Wabi sabi keuken vormgeeft.

Ontdek het hier

De keukenkiezer-kwis

Welke keuken
past bij jou?

laptop voor 3d planner