Japandi Stijl keuken: fraaie mix van culturen

Op zoek naar een exclusieve keuken met warme uitstraling? Een Japandi Stijl keuken heeft het allebei! Met deze unieke stijl verrijk jij je interieur met een schitterende keuken. De Keukenbouwer is thuis in de wereld van Japandi en weet precies wat past in jouw woning. Een Japandi keuken kopen doe je daarom in onze keukenwinkel. Waar komt de Japandi Style vandaan en waar let je op bij het inrichten van een keuken met Japandi uitstraling?

Wat is de Japandi Stijl?

De Japandi Stijl is een mix van de Japanse en Scandinavische woon- en leefstijl. De combinatie van beide culturen zorgt voor een prachtig geheel. De rijke Japanse traditie wordt verrijkt met Scandinavisch design en dit resulteert in Japandi. Houd je van een smaakvolle keuken die jarenlang meegaat? Een Japandi keuken is een absolute blikvanger en een perfecte toevoeging op een modern of Scandinavisch interieur. Prikkelt dit je enthousiasme? Koop een Japandi keuken bij De Keukenbouwer!

Waaraan kun je een Japandi Stijl keuken herkennen?

Er zijn een aantal elementen die terugkeren in vrijwel iedere Japandi Stijl keuken. Functionaliteit en natuurkleuren voeren de boventoon. Dit resulteert in strakke en verticale lijnen én een minimalistische inrichting. Dankzij het neutrale kleurgebruik krijgt de keuken een rustige en warme uitstraling. Zwart, wit en andere natuurtinten zie je bijna altijd terug in een Japandi keuken. Af en toe een gouden accent is toegestaan, maar ook voor houten accessoires is plaats in de Japandi Stijl keuken.

Tips bij het samenstellen van een Japandi Style keuken

Een keuken in Japandi Style aanschaffen? Neem bij de aankoop van een Japandi keuken onderstaande tips ter harte:

  • Zorg bij een Japandi Style keuken voor een rustige basis en ga voor zwart, wit of een pasteltint als hoofdkleur;
  • Licht is essentieel in een Japandi keuken, werk daarom bij voorkeur met laag keukenmeubilair en lichtdoorlatende gordijnen;
  • Kies voor keukenfronten van echt hout voor een zo’n natuurlijk mogelijke uitstraling;
  • Bij een minimalistisch ontwerp horen weinig meubels en accessoires, wees daarom selectief in het verzamelen van eyecatchers.

Spreekt de Japandi keuken je aan? Verdiep je in de Japandi Stijl keukens op onze website of laat je informeren over de Japandi Style door een van onze keukenspecialisten.

Japandi keuken kopen? Bezoek onze toonzalen!

Een Japandi Stijl keuken integreren in je interieur? Ga zorgvuldig te werk en laat De Keukenbouwer je ondersteunen in je zoektocht naar de beste Japandi Stijl keuken. We nodigen je graag uit voor een bezoek aan een van onze showrooms. De koffie staat voor je klaar en ook is er altijd een adviseur beschikbaar die al je vragen beantwoordt. Liever eerst online inspiratie opdoen? Download het inspiratieboek via de website en ontdek de toegevoegde waarde van een Japandi Stijl keuken voor jouw interieur.

Vraag je gratis inspiratieboek aan

Ben je op zoek naar inspiratie? Dan is ons inspiratieboek met recente realisaties en ideeën iets voor jou!

inspiratieboek

Deze blogberichten vind je misschien ook interessant.

Familie Demeersemen uit Moerkerke

Een houten werkblad van de Keukenbouwer

Is de keuken bij jouw thuis ook een centrale ontmoetingsplek om gezellig te babbelen met familie of vrienden? Kies er dan voor om jouw keuken uit te rusten met barkrukken. Met barkrukken in de keuken kan je gezellig genieten van heerlijke maaltijden en gezellige gesprekken met je gezin of met gasten. Met barkrukken in de keuken komt de gezelligheid bijna vanzelf. Hoe integreer je barkrukken in de keuken? Kun je nog wel wat tips gebruiken? Lees dan snel verder.

Ontdek het hier

De keukenkiezer-kwis

Welke keuken
past bij jou?

laptop voor 3d planner