Jouw keuken op maat gemaakt: logisch, toch?

De keuken is de sfeervolle, centrale ontmoetingsplaats van de woning bij uitstek. Het is de plek om te koken, aperitieven, tafelen, genieten én beleven. In veel gevallen is de keuken ook een open ruimte die verbonden staat met de rest van de woning. Daarom is een keuken op maat gemaakt ideaal.

Het is van groot belang dat de keukenruimte optimaal benut wordt. Ook bij de Keukenbouwer zijn wij ons hiervan goed bewust. De meeste van onze klanten willen een keuken op maat die perfect aansluit bij de rest van het bestaande interieur. Een keuken op maat geeft jou de volledige vrijheid in het uitzicht, de opbouw, de kleuren en de materialen van je nieuwe keuken. Mensen kiezen voor een maatkeuken of een keuken op maat om verschillende redenen, bijvoorbeeld om praktische overwegingen en om esthetische perfectie te creëren.

Keukens op maat bij de Keukenbouwer

De Keukenbouwer combineert een jarenlange ervaring met geavanceerde technologieën om keukens op maat uit te tekenen. Vanzelfsprekend wordt de keuken van A tot Z geproduceerd volgens je eigen persoonlijke smaak en voorkeur. En dat volledig binnen jouw budget!

De Keukenbouwer bouwt jouw keuken op maat in elke opstelling voor elk type keuken en elke keukenstijl. Of je nu houdt van landelijk, modern, rustiek, design of klassiek: je keuken wordt op maat uitgewerkt en geplaatst.

Soorten keukens op maat

Er zijn verschillende soorten keukens op maat:

Greeploze keuken op maat: keukens waarbij het keukenfront geen handvaten heeft. Greeploze keukenfronten passen heel goed in moderne keukenopstellingen.

Design keuken op maat : een design keuken is meer dan een functionele keukenruimte. Wie een designkeuken mooi vindt, houdt van een clean gevoel, bijzondere materialen en originele opstellingen.

Klassieke keuken op maat: een klassieke keuken heeft een tijdloze charme met een nostalgische herinnering aan de tijd van vroeger tijd van toen?…

Landelijke keuken op maat: een landelijke keuken kenmerkt zich met een rustiek interieur. Het landelijke aspect uit zich bijvoorbeeld in het gebruik van verschillende houtsoorten en natuursteen. Ook passen rustieke kastgrepen uitstekend in een landelijke setting.

Moderne keukens op maat: een moderne keuken biedt ruimte voor moderne keukentoestellen zoals ingewerkte afzuigsystemen, Quooker-kranen of slimme koelkasten.

Vraag je gratis inspiratieboek aan

Ben je op zoek naar inspiratie voor een keuken op maat? Dan is ons inspiratieboek met recente realisaties en ideeën iets voor jou!

inspiratieboek
toonzaal bezoeken

Beleef onze keukens in onze toonzalen

Deze blogberichten vind je misschien ook interessant.

L keukens

L keukens zijn een populaire keuze voor mensen die op zoek zijn naar een ruimtelijke en functionele keuken. De L-vormige opstelling zorgt voor een efficiënt gebruik van de ruimte en biedt genoeg werkblad en opbergmogelijkheden.

Ontdek het hier

De keukenkiezer-kwis

Welke keuken
past bij jou?

laptop voor 3d planner