Jouw keuken op maat gemaakt: logisch, toch?

Terug naar overzicht
De Keukenbouwer
Keukens op maat

De maatkeuken als centrale ontmoetingsplek

De keuken is de sfeervolle, centrale ontmoetingsplaats van de woning bij uitstek. Het is de plek om te koken, aperitieven, tafelen, genieten én beleven. In veel gevallen is de keuken ook een open ruimte die verbonden staat met de rest van de woning.

Het is van groot belang dat de keukenruimte optimaal benut wordt. Ook bij de Keukenbouwer zijn wij ons hiervan goed bewust. De meeste van onze klanten willen een maatkeuken die perfect aansluit bij de rest van het bestaande interieur. Bekijk hier enkele klantenervaringen.

Voordelen van een keuken op maat

Een maatkeuken geeft jou de volledige vrijheid in het uitzicht, de opbouw, de kleuren en de materialen van je nieuwe keuken. Mensen kiezen voor een maatkeuken om verschillende redenen, bijvoorbeeld om praktische overwegingen en om esthetische perfectie te creëren.

Maatkeukens bij de Keukenbouwer

De Keukenbouwer combineert een jarenlange ervaring met geavanceerde technologieën om keukens op maat uit te tekenen. Vanzelfsprekend wordt de keuken van A tot Z geproduceerd volgens je eigen persoonlijke smaak en voorkeur. En dat volledig binnen jouw budget!

De Keukenbouwer bouwt maatkeukens in elke opstelling voor elk type keuken en elke keukenstijl. Of je nu houdt van landelijk, modern, rustiek, design of klassiek: je keuken wordt op maat uitgewerkt en geplaatst.

Soorten maatkeukens

Er zijn verschillende soorten maatkeukens:

Greeploze maatkeukens: keukens waarbij het keukenfront geen handvaten heeft. Greeploze keukenfronten passen heel goed in moderne keukenopstellingen.

Design maatkeukens: een design keuken is meer dan een functionele keukenruimte. Wie een designkeuken mooi vindt, houdt van een clean gevoel, bijzondere materialen en originele opstellingen.

Klassieke maatkeukens: een klassieke keuken heeft een tijdloze charme met een nostalgische herinnering aan de tijd van vroeger tijd van toen?…

Landelijke maatkeukens: een landelijke keuken kenmerkt zich met een rustiek interieur. Het landelijke aspect uit zich bijvoorbeeld in het gebruik van verschillende houtsoorten en natuursteen. Ook passen rustieke kastgrepen uitstekend in een landelijke setting.

Moderne keukens: een moderne keuken biedt ruimte voor moderne keukentoestellen zoals ingewerkte afzuigsystemen, Quooker-kranen of slimme koelkasten.

Nu is het aan jou

Ontwerp zelf je 3D Maatkeuken of maak een afspraak met je persoonlijke keukenadviseur, met wie je een gedetailleerd keukenplan kan opstellen.

Deel deze pagina

Tips en inspiratie

Ontdek onze virusvrije keukens

Ontdek onze virusvrije keukens.

Verkopers schenken commissie aan rampenfonds voor overstromingen

Verkopers schenken commissie aan rampenfonds voor overstromingen