Keuken samenstellen

Keuken samenstellen

nadenken over keuken

Bij de Keukenbouwer bepaal jij helemaal zelf de prijs van je keuken. Want hoe jouw toekomstige keuken eruit zal zien, bepaal jij helemaal zelf. De keuze van materialen, toestellen, dampkap, keukenbladen en afwerking ligt volledig in jouw handen. Maar ook de look van je binnenkasten en de indeling van je kasten en lades laten we helemaal aan jou over.

Onze keukenadviseurs helpen je graag bij het maken van alle keuzes. Nadien maken we een prijsofferte voor je op. Heb je nog enkele twijfels? Geen probleem, wijzigingen aanbrengen kan nog tot na het tweede gesprek met de interieurarchitect.

Neem zeker ook een kijkje naar onze vele toonzaalkeukens. Op sommige toonzaalmodellen zijn er namelijk kortingen tot 60%! Ideaal wanneer je een kleiner budget hebt voor je nieuwe keuken of wanneer je zelf graag de handen uit de mouwen steekt. 

Maak snel online een afspraak in één van onze toonzalen.

Maak een Afspraak BENL

"*" indicates required fields

Naam**
DD slash MM slash YYYY
Kies eerst een voorkeurstoonzaal voor je een tijd kan aanduiden. Selecteer een beschikbare tijd, als er geen tijd aangegeven staat zijn er geen uren meer beschikbaar voor een afspraak op de gekozen dag.
This field is for validation purposes and should be left unchanged.

inspiratieboek

Vraag je gratis inspiratieboek aan

Ben je op zoek naar inspiratie? Dan is ons inspiratieboek met recente realisaties en ideeën iets voor jou!