Volkern werkblad: op maat voor jou gemaakt

Het werkblad in je keuken is een absolute blikvanger. Om die reden moet een keukenblad aan allerlei eisen voldoen. Naast hygiëne en duurzaamheid speelt ook uitstraling een belangrijke rol. Met een Volkern werkblad kies je voor een uniek werkblad in de keuken. Dit keukenblad bestaat in allerlei kleuren en komt vooral tot zijn recht in een moderne en strakke keuken. Wat is er bijzonder aan een Volkern werkblad en waarom bestel je dit keukenblad bij De Keukenbouwer?

Hoe belangrijk is een goed keukenblad?

Een nieuwe keuken kopen inclusief werkblad? De Keukenbouwer heeft allerlei verschillende soorten keukens in de aanbieding. Naast landelijke keukens zijn er ook moderne of industriële keukens. Natuurlijk hoort daar een passend keukenblad bij. Een goed werkblad in de keuken beschermt tegen krassen, stoten en hou je heel gemakkelijk schoon. Ga je voor een moderne of industriële keuken? Met een Volkern werkblad kies je voor een origineel keukenblad inclusief al deze gewenste eigenschappen!

Wat is een Volkern werkblad?

Een Volkern werkblad lijkt op laminaat en bestaat uit meerdere lagen die op elkaar zijn geperst. Het materiaal is prima bestand tegen stoten, krassen en slijtage. Daarom is het bij uitstek geschikt om een werkblad van te maken. Een Volkern werkblad past uitstekend in een strakke designkeuken en is prima te combineren met bijvoorbeeld een kookeiland.

chroom kraan met zwarte spoelbak
houten keuken met zwarte elementen
houten keuken met mooi eiland

Wat zijn de voordelen van een Volkern werkblad?

Verrijk jij je keuken met een Volkern werkblad? Dan doe je een investering waar je jarenlang plezier aan beleeft. Je vraagt je dan waarschijnlijk af wat de voordelen zijn van een Volkern werkblad. We sommen ze graag even voor je op:

  • Volkern is bikkelhard en gaat om die reden jaren mee;
  • Dit materiaal is prima bestand tegen krassen en stoten;
  • Een Volkern werkblad kan goed tegen vocht en hoge temperaturen tot 180 graden Celsius;
  • Dit keukenblad heeft weinig onderhoud nodig en is gemakkelijk schoon te maken;
  • Een Volkern werkblad onderscheidt zich door een strakke uitstraling en past daarom perfect in een moderne keuken!

Volkern werkblad kopen? Kom inspiratie opdoen bij De Keukenbouwer!

Wil jij graag een exclusief Volkern werkblad, maar heb je geen idee welke uitstraling past in jouw keuken? De Keukenbouwer laat je graag kennismaken met een veelzijdige collectie Volkern werkbladen. Kom langs in een van de winkels en maak hiervoor een afspraak met onze keukenspecialisten. We geven je graag advies en vertellen je alles over de meerwaarde van een Volkern keukenblad!