Witte keuken kopen

Tijdloos, elegant en een oase van rust. Al jaren is een witte keuken enorm populair. En dat is heel eenvoudig te verklaren: wit is een passe-partout en eenvoudig te combineren met andere kleuren en materialen. Witte keukens zijn dus ideaal om te beginnen.

Open en rustgevende witte keuken.
Halfopen witte keuken

De voordelen van een witte keuken kopen

Het grootste voordeel van je witte keuken? Zonder twijfel de rust die een witte keuken uitstraalt. Je keuken is dé plaats bij uitstek waar het wel eens bijzonder hectisch kan zijn. Witte keukens met een lichte kleur creëren rust en ruimtegevoel, zelfs tijdens de meest chaotische momenten. Thuiskomen in een witte keuken, dat is stressvrij thuiskomen.

Een stralend witte keuken is een goede basis voor elk interieur en past bij elke stijl. Of je nu een moderne of landelijke keuken wil, wit past bij elke look. De kleur is daarnaast eenvoudig te combineren met andere kleuren en materialen. Ga jij voor een eclectisch geheel? 

Tot slot zijn witte keukens tijdloos en elegant. Een veilige optie waar je jarenlang zoet mee bent en z’n charme en uitstraling behoudt.

Met een witte keuken zit je dus altijd goed.

Een witte keuken past overal

Een witte keuken past bij elke keukenstijl en -indeling. Wil je een landelijke, een moderne of scandinavische keuken? Dan is een witte keuken hét summum. Geen zorgen dus, want wie voor een witte keuken kiest, kiest voor een keuken die helemaal tot zijn recht komt. 

Witte keuken met houten accenten
open landelijke keuken

Hoeveel kosten witte keukens?

De prijs van een witte keuken hangt af van jouw specifieke wensen. Verschillende factoren zoals de grootte van je keuken, de gebruikte materialen, de keukentoestellen en de installatie spelen een belangrijke rol in de prijs

En jouw witte keuken?

De Keukenbouwer heeft een enorm uitgebreid aanbod met eindeloos veel mogelijkheden voor je witte keuken. Ontdek samen met één van onze experts welke witte keuken perfect bij jou past. Een witte keuken op maat, speciaal voor jou. Van begin tot einde staan wij klaar om je te helpen bij het kiezen van jouw perfecte witte keuken. Of doe eerst nog inspiratie op.

Een witte keuken kopen in mat of hoogglans

Wit is wit. Of toch niet? De ene witte keuken is de andere niet. Afhankelijk van de gebruikte materialen en gekozen afwerking, krijg je een uniek resultaat. Zo zie je maar dat geen enkele witte keuken dezelfde is.

Hoogglans zorgt voor een glanzende toplaag en geeft je witte keuken een chique uitstraling. De toplaag zorgt voor een betere lichtweerkaatsing waardoor je witte keuken groter oogt. Extra mooi meegenomen is dat hoogglans eenvoudiger te onderhouden is.

En ook een matte look moet niet onderdoen: mat zorgt ervoor dat je witte keuken helemaal opgaat in je huis en meer warmte uitstraalt. In een landelijke of klassieke woonstijl krijgt mat daarom vaak de voorkeur. Bovendien is het minder gevoelig voor vingerafdrukken, vlekken en krijg je minder verkleuring. Zo blijft je witte keuken langer mooi. 

Een keukeneiland in je witte keuken?

Wil je jouw witte keuken een moderne touch geven? Kies er dan voor om een keukeneiland  te integreren. De afwerking van dit keukeneiland zorgt er voor dat het eindresultaat een moderne witte keuken is. Je hebt een enorme keuze aan materiaal waar je uit kan kiezen voor de afwerking van het keukeneiland in je witte keuken.

Witte keuken met eiland
Strakke witte keuken

Maak snel online een afspraak in één van onze toonzalen

Maak een Afspraak BENL

"*" indicates required fields

Naam**
DD slash MM slash YYYY
Kies eerst een voorkeurstoonzaal voor je een tijd kan aanduiden. Selecteer een beschikbare tijd, als er geen tijd aangegeven staat zijn er geen uren meer beschikbaar voor een afspraak op de gekozen dag.
This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Deze keukens vind je misschien ook interessant