Dekton werkblad

Ben je op zoek naar een luxueuze en moderne uitstraling voor je keuken en staat vlekbestendigheid bovenaan de checklist van je keukenblad? Dan is een dekton werkblad voor jou dé perfecte keuze. Het materiaal heeft een natuurlijke uitstraling en is onderhoudsvriendelijk en hittebestendig. Een match made in heaven!

Wat is dekton keukenblad?

Dekton is een samengesteld materiaal dat bestaat uit onder andere glas en porselein. Door de materialen samen te persen, kom je tot dekton. Het harde materiaal heeft een natuurlijke uitstraling en is mede dankzij de onderhoudsvriendelijkheid het ideale keukenwerkblad.

witte keuken zonder grepen dekton werkblad
cottage stijl keuken met dekton werkblad
Halfopen keuken met wit en hout dekton werkblad

Wat zijn de voordelen van een dekton werkblad?

Een dekton werkblad is nooit poreus. Daardoor krijgen vlekken geen kans, ideaal dus voor de keuken. Want het is de plek bij uitstek waar een ongelukje met tomatensaus of olijfolie snel gebeurd is.

Het materiaal is bovendien kras-, vlek-, en hittebestendig. Mooi meegenomen, niet? Daarnaast is dekton bestand tegen ultraviolette stralen waardoor de kleur niet vervaagt na verloop van tijd. Je dekton werkblad behoudt zo zijn kleur en gaat jarenlang mee.

Dekton keukenbladen zijn beschikbaar in tal van afmetingen, diktes, kleuren en oppervlaktes. Bij De Keukenbouwer kan je jouw droomkeuken op maat samenstellen. We staan je graag bij met advies en overlopen de mogelijke materialen waarmee we aan de slag kunnen.

Wat je ook wenst, het design van jouw dromen kan bij De Keukenbouwer zonder twijfel gerealiseerd worden.

Wat kost een dekton werkblad?

Dekton brengt een iets hoger prijskaartje met zich mee dan andere materialen. In de plaats daarvoor krijg je een dekton werkblad dat járen dienst zal doen, zonder dat het aan schoonheid afneemt. De talloze voordelen overtreffen het nadeel van de hogere prijs. De prijs van je dekton werkblad hangt verder af van de dikte van je keukenblad. Hoe dunner het blad, hoe goedkoper het zal zijn. 

Dekton werkblad bij De Keukenbouwer

De natuurlijke uitstraling van dekton springt direct in het oog. Het is een prachtig materiaal dat voor elk huis geschikt is. Van zodra je je keuken binnenkomt, straalt je keuken een moderne en luxueuze sfeer uit met een dekton werkblad.

De Keukenbouwer heeft een uitgebreid aanbod met heel wat mogelijkheden voor je dekton keukenblad. Ontdek samen met één van onze experts welk dekton werkblad perfect bij jou en je huis past. Doorheen het volledige proces staan we klaar om je te helpen bij het kiezen, installeren en onderhouden van jouw droomkeuken.

Deze keukens vind je misschien ook interessant