Werkwijze

Ons stappenplan tot succes

Bij de Keukenbouwer willen we maar één ding: jouw droomkeuken realiseren. Om keer op keer een fantastisch resultaat neer te zetten, volgen we een vaste werkwijze. Ontdek in ons stappenplan hoe we precies te werk gaan.

01. Advies in de toonzaal

De zoektocht naar je nieuwe keuken begint allemaal in een van onze 6 toonzalen. Breng een bezoek aan de winkel in jouw buurt en doe heel wat keukeninspiratie op. Elke Keukenbouwer-toonzaal heeft wel tot 40 verschillende toonzaalkeukens. Breng gerust al een plan en afmetingen mee tijdens je bezoek.

02. Keuken samenstellen

Tijdens je bezoek maak je ook kennis met onze professioneel opgeleide keukenadviseurs. Zij helpen je graag bij het samenstellen van je nieuwe keuken zoals jij ze voor ogen hebt, want elke keuken is uniek. Zeker die van jou.

03. Opmeten

Nadat je keuken visueel vastligt, krijg je een eigen interne interieurarchitect toegewezen voor het opmeten van de keukenruimte.

04. Details bespreken

Wanneer alles nauwkeurig is opgemeten, wordt alles samen met jou besproken. Na eventuele wijzigingen, is de kogel door de kerk! Zo gaat jouw toekomstige keuken eruit zien. Begin alvast maar met verlangen.

05. Plaatsing

Uiteindelijk wordt je geduld dan beloond. Een gespecialiseerd team van de Keukenbouwer komt je keuken leveren en plaatsen.

Maak snel online een afspraak in één van onze toonzalen

Maak een Afspraak BENL

"*" indicates required fields

Naam**
DD slash MM slash YYYY
Kies eerst een voorkeurstoonzaal voor je een tijd kan aanduiden. Selecteer een beschikbare tijd, als er geen tijd aangegeven staat zijn er geen uren meer beschikbaar voor een afspraak op de gekozen dag.
This field is for validation purposes and should be left unchanged.

inspiratieboek

Vraag je gratis inspiratieboek aan

Ben je op zoek naar inspiratie? Dan is ons inspiratieboek met recente realisaties en ideeën iets voor jou!