Advies in de toonzaal

Advies in de toonzaal

eerste bezoek aan toonzaal

Wedden dat je bij een eerste bezoek aan onze toonzalen heel wat inspiratie opdoet en versteld staat van alle mogelijkheden? In alle Keukenbouwer-toonzalen staan er namelijk showroomkeukens in alle vormen en maten.

Wat je ook voor ogen hebt, elke keukenstijl is aanwezig. Van landelijk tot modern, van klassiek ogend tot een strak design, houten keukens en ook meer gewaagde combinaties. Ontdek bovendien de verschillende keukenopstellingen: hoekkeukens, keukens met een eiland, U-keukens, rechte keukens, L-keukens, open keukens … Bij de keukenbouwer vind je het allemaal.

Natuurlijk laten we ook de laatste keukentrends op je los. Welke kleuren en kleurencombinaties zijn helemaal in? Welke materialen zijn trendy? Welke technologische innovaties zijn er? Wat zijn de laatste nieuwe keukentoestellen? We laten je kennismaken met alle must-haves voor jouw toekomstige keuken.

Geen tijd om naar een van onze toonzalen af te zakken? Van maandag tot vrijdag geven onze keukenadviseurs persoonlijk advies bij je thuis! Met respect voor de hygiëne en social distancing uiteraard.

Maak snel online een afspraak in één van onze toonzalen.

Maak een Afspraak BENL

"*" indicates required fields

Naam**
DD slash MM slash YYYY
Kies eerst een voorkeurstoonzaal voor je een tijd kan aanduiden. Selecteer een beschikbare tijd, als er geen tijd aangegeven staat zijn er geen uren meer beschikbaar voor een afspraak op de gekozen dag.
This field is for validation purposes and should be left unchanged.

inspiratieboek

Vraag je gratis inspiratieboek aan

Ben je op zoek naar inspiratie? Dan is ons inspiratieboek met recente realisaties en ideeën iets voor jou!