Gesloten keuken

Staat koken voor jou gelijk aan me-time? Kies dan voor een gesloten keuken. Waar een open keuken een verlengde is van je woonkamer, is een gesloten keuken een aparte ruimte. Dankzij de duidelijke scheiding met de rest van je woning kan je jezelf volledig laten gaan. Zet de muziek lekker luid of geniet van de rust terwijl je een heerlijke maaltijd op tafel tovert. Leef je uit in je gesloten keuken!

keuken in hoekopstelling
landelijke keuken met zwarte kasten
Halfopen keuken met wit en hout dekton werkblad

Voordelen van een gesloten keuken

Ongetwijfeld het grootste voordeel van een gesloten keuken? Geen pottenkijkers. Letterlijk en figuurlijk dan. In een open keuken kan iedereen zomaar op je vingers staan kijken en zien wat er in de keuken gebeurt, dat heb je in een gesloten keuken niet.

In een gesloten keuken geniet je van meer privacy. Heb je tijdens een etentje met vrienden of familie geen zin om alles meteen op te ruimen of af te wassen? Geen probleem, want de keuken is jouw terrein. Niemand kan de vuile potten en pannen in je gesloten keuken zien staan.

Wanneer je keuken gesloten is, hebben je huisgenoten of gasten geen last van het lawaai van een afzuigsysteem of kletterende kookpotten. Ook etensgeuren en rook blijven in de keuken hangen en zo ruikt de rest van je woning altijd fris.

Je gesloten keuken hoeft ook niet 100% te matchen met de rest van je woning. Leuk voor wie van een eclectisch geheel houdt: een moderne keuken in een landelijk huis? Dat kan. Aangezien de keuken een volledig aparte ruimte is, kan je zonder problemen kiezen voor een andere stijl of kleur dan de rest van je woning. Leef je uit!

Alternatieven voor een gesloten keuken

Heb je kleine kinderen die je in het oog moet houden? Wil je gezellig mee praten met je gasten tijdens de afwas? Dan vind je bij De Keukenbouwer zeker een geschikt alternatief voor je favoriete gesloten keuken.

Samen gaan we op zoek naar een open of halfopen keuken die voldoet aan jouw wensen. Want voor elke ruimte, hebben we een oplossing op maat voorhanden.

Hoeveel kost dit type keuken?

De prijs van een gesloten keuken hangt af van jouw specifieke wensen. Verschillende factoren zoals de grootte van je keuken, de gebruikte materialen, de keukentoestellen en de installatie spelen een belangrijke rol in de prijs van jouw gesloten keuken.

Bovendien hebben we ook toonzaalkeukens. Wie weet vind je er wel de droomkeuken die je al zo lang voor ogen hebt.

En jouw gesloten keuken?

De Keukenbouwer heeft een enorm uitgebreid aanbod met eindeloos veel mogelijkheden voor je gesloten keuken. Ontdek samen met één van onze experts welke gesloten keuken perfect bij jou past. Eentje op maat, speciaal voor jou. Van begin tot einde staan wij klaar om je te helpen bij het kiezen van jouw perfecte gesloten keuken.

Wit / zwarte open keuken
houten keuken met donkere tinten

Maak snel online een afspraak in één van onze toonzalen

Maak een Afspraak BENL

"*" indicates required fields

Naam**
DD slash MM slash YYYY
Kies eerst een voorkeurstoonzaal voor je een tijd kan aanduiden. Selecteer een beschikbare tijd, als er geen tijd aangegeven staat zijn er geen uren meer beschikbaar voor een afspraak op de gekozen dag.
This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Deze keukens vind je misschien ook interessant