Ontdek de Halfopen keuken

Een halfopen keuken is het beste van twee werelden: je geniet van extra ruimte en voldoende privacy. Die voordelen bekom je door te werken met een lage wand of toog.

Een open of gesloten keuken, geen gemakkelijke beslissing. De oplossing is vaak de middenweg, daarom hebben we bij De Keukenbouwer ook heel wat halfopen keukens. De ideale oplossing voor jou!

Eetplaats aan kookeiland
zwarte keuken met hout

Voordelen van een halfopen keuken

En óf een halfopen keuken z’n voordelen heeft. Je behoudt het overzicht over de volledige (leef)ruimte, zo kan je tijdens een diner met het gezin of vrienden deel uitmaken van het gesprek. Tegelijk kan je rustig koken en de vaat achter de wand verstoppen. Daarnaast creëert een halfopen keuken ook veel ruimtegevoel. Je keuken lijkt groter dan ze in werkelijkheid is en dat zorgt op zijn beurt dan weer voor een rustgevende uitstraling.

Afzuigsystemen bij een halfopen keuken

Een halfopen keuken loopt, net zoals een open keuken, over in je leefruimte. Daarom is een goed afzuigsysteem een belangrijke investering. Je lasagne is ongetwijfeld bijzonder lekker, maar niemand wil dat de geur ervan lang in de living blijft hangen.

Bij De Keukenbouwer hebben we jarenlange ervaring met de juiste afzuigsystemen voor de juiste keuken. We staan je dan ook graag bij in je keuze.

Keukenstijlen

Of je voorkeur nu naar landelijk of modern gaat, een halfopen keuken is makkelijk te combineren met elke stijl. Het leuke aan een halfopen keuken is dat je materialen uit je leefruimte kan laten terugkomen. Op die manier creëer je rust en harmonie in je huis.

Zo kan je de landelijke stijl van je woning eenvoudig doortrekken naar je keuken. De typische kasten en legplanken komen daarbij terug, en ook landelijke decoratie. We hebben zelfs keukentoestellen die een landelijk karakter weerspiegelen.Mag het eerder modern zijn of with a touch of design, ook dat is geen probleem. Bij De Keukenbouwer stel je jouw keuken op maat samen.

Halfopen witte keuken
U-keuken in hout
open designkeuken
houten keuken met witte kastjes

Alternatieven voor een halfopen keuken

Twijfel je nog tussen een gesloten of open keuken? Ook met een halfopen keuken kan je verschillende opstellingen realiseren. Denk daarbij aan een u-vormige keuken, die kan zonder problemen halfopen gemaakt worden. We plaatsen daarbij een deel van de keuken achter een (halve) wand.
Liever meer privacy? Ontdek dan hier onze gesloten keukens.

Hoeveel kost een halfopen keuken?

De prijs van een halfopen keuken hangt af van jouw specifieke wensen. Verschillende factoren zoals de grootte, de gebruikte materialen, de keukentoestellen en de installatie spelen een belangrijke rol in de prijs van jouw halfopen keuken.

En jouw halfopen keuken?

De Keukenbouwer heeft een enorm uitgebreid aanbod met eindeloos veel mogelijkheden voor je halfopen keuken. Ontdek samen met één van onze experts welke keuken perfect bij jou past. Eentje op maat, speciaal voor jou. Van begin tot einde staan wij klaar om je te helpen bij het kiezen van jouw perfecte halfopen keuken. Liever nog wat inspiratie opdoen? Bekijk hier meer van de halfopen keuken.

Maak snel online een afspraak in één van onze toonzalen

Maak een Afspraak BENL

"*" indicates required fields

Naam**
DD slash MM slash YYYY
Kies eerst een voorkeurstoonzaal voor je een tijd kan aanduiden. Selecteer een beschikbare tijd, als er geen tijd aangegeven staat zijn er geen uren meer beschikbaar voor een afspraak op de gekozen dag.
This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Deze keukens vind je misschien ook interessant