AEG

AEG heeft als doel het opnieuw te definiëren wat mensen mogen verwachten van hun huishoudelijke toestellen. Sinds het ontstaan in Berlijn in 1887 neemt het merk nooit genoegen met goed genoeg zijn, waardoor het blijft inzetten op kwaliteit en innovatie.

Met de keukentoestellen van AEG waan je jezelf in een professionele keuken, terwijl je gewoon in je eigen keuken staat. Sinds de beginjaren zet het merk in op kwaliteit en duurzaamheid zodat jij de best mogelijke keukentoestellen kunt plaatsen in je keuken. 

Al meer dan 130 jaar zet het merk in op huishoudelijke innovatie zodat jouw leven eenvoudiger wordt. De innovatiedrang van AEG is terug te leiden naar hun bakermat. Net zoals Berlijn probeert AEG dynamisch en innoverend te zijn. AEG probeert steeds naar de toekomst te kijken, maar toch onthouden ze het verleden. Dat proberen ze ook terug te brengen in de toestellen die ze produceren. Ze proberen steeds duurzaamheid te koppelen aan schoonheid en topprestaties, waardoor je het één niet moet laten voor het ander. 

Het merk brengt veel verschillende keukentoestellen op de markt. In het gamma van AEG vind je vaatwassers, inductiekookplaten, frigo’s, dampkappen en veel meer. Als je jouw keuken wilt uitrusten met keukentoestellen van één merk, dan is AEG zeker een goede optie om te overwegen.

Bij De Keukenbouwer vind je alle verschillende keukentoestellen van het merk AEG om jouw nieuwe keuken zo gebruiksvriendelijke mogelijk te maken.

Kom langs in één van onze showrooms en ontdek de AEG toestellen zoals inductiekookplaten of vaatwassers die bij jouw keuken past.

AEG
toonzaal bezoeken

Beleef onze keukens in onze toonzalen

Breng je keuken tot leven met

onze 3D-planner

Wil je graag weten hoe je nieuwe keuken er zou kunnen uitzien bij jou thuis? Maak dan hier snel je eigen 3D-tekening.

3d planner