Breng je keuken op smaak met AEG

We zijn er om verwachtingen van huishoudelijke apparaten opnieuw te definiëren. Daarom willen we de grenzen van het dagelijks leven uitdagen.

Sinds onze start in Berlijn in 1883 hebben we nooit genoegen genomen met goed genoeg – en we vinden dat jij dat ook niet moet doen. We sluiten nooit compromissen als het gaat om duurzame innovaties voor jouw huis, zodat jij je leven kan inrichten zoals je wilt, met respect voor het milieu. Zo hoef je je minder zorgen te maken, behalve om wat echt belangrijk is. CHALLENGE THE EXPECTED

 

AEG

“Great is not good enough “

We brengen allerdaags naar een hoger niveau en helpen je om je leven mooier, makkelijker en comfortabeler te maken, je kookkunsten naar een hoger niveau te brengen, door duurzame innovatie, zonder compromissen.

Wij breiden smaakervaringen uit met innovaties die de manier waarop we koken drastisch veranderen, zodat je de lat elke keer weer hoger kunt leggen en perfecte resultaten kunt behalen, en dat op een gezonde en verantwoorde wijze. Zodat je maaltijden kunt bereiden die smaakvoller, gezonder en duurzamer zijn.

Het is tijd om verouderde regels te vergeten en vertrouw te hebben in uw toestellen.

 

“Herdifiniëren van een betere morgen”

Onze betrokkenheid om de wereld elke dag een klein beetje beter te maken is zeker geen ‘greenwashing’. Wij ontwikkelen namelijk al veertig jaar huishoudelijke apparaten die het milieu zo min mogelijk belasten en bijdragen aan jouw duurzame lifestyle.

Wij creëren innovaties die zich vandaag onderscheiden en helpen bouwen aan een betere toekomst. wij werken er voortdurend aan om met onze technologieën hulpbronnen te besparen. Onze producten moeten het dagelijks leven gemakkelijker en ook milieuvriendelijker maken, zonder afbreuk te doen aan de prestaties.

Maar voor ons betekent duurzaamheid meer dan het voortdurend ontwikkelen en milieuvriendelijker maken van onze producten. Naast het optimaliseren van energiebesparende investeringen, zetten wij ons actief in voor de bescherming van onze planeet.

 

TECHNOLOGIEËN IN DE KIJKER

De ComboHob is een inductiekookplaat en afzuigkap in één. En dankzij dit unieke ontwerp kan de ComboHob overal in de keuken worden geplaatst – in een kookeiland en zelfs voor het raam. Dit geeft meer vrijheid bij het realiseren van een droomkeuken.

 

Creëer thuis gerechten van professionele kwaliteit met de SteamPro-oven met Steamify®. Drie kookniveaus om te verwarmen, te koken met stoom of een combinatie van beide te gebruiken. Zelfs sous-vide is mogelijk. Gegarandeerd heerlijke resultaten, automatisch ingesteld met Steamify®.

Om nog meer uit je kookkunsten én uit je combi stoomoven te halen, ben je van harte welkom in de AEG Cooking Club. Tijdens deze kookdemo’s van ongeveer 3 uur leer je van professionele chefs verrassende stoomtechnieken die een wereld van smaak voor jou openen.

 

ComfortLift® zorgt voor nieuwe dimensie in vaatwassers. Een wereldprimeur en de eerste vaatwasser op de markt waarbij het in- en uitladen zonder moeite gaan. De onderste mand komt door een speciaal ontworpen mechanisme tot op een comfortabele hoogte. Tilt de vaatwasser naar een nieuw niveau.

 

TwinTech NoFrost

De TwinTech® No Frost beschermt de kwaliteit van voedingsmiddelen. Geavanceerde dubbele koelsystemen, apart voor koelkast en vriezer, zijn superieur aan de standaard no-frostsystemen. De vriezer werkt zonder ijsvorming. De optimale luchtvochtigheid in de koelkast beschermt de ingrediënten tegen uitdroging. 60% minder massaverlies van voedingsmiddelen, met TwinTech® No Frost.

 

toonzaal bezoeken

Beleef onze keukens in onze toonzalen

Breng je keuken tot leven met

onze 3D-planner

Wil je graag weten hoe je nieuwe keuken er zou kunnen uitzien bij jou thuis? Maak dan hier snel je eigen 3D-tekening.

3d planner