Bauknecht apparaten

Geven elk huis net dat beetje extra

Wij begrijpen hoeveel die dagelijkse dingen voor u betekenen. Bij Bauknecht zetten we dan ook onze jarenlange ervaring en expertise in om u voor al die momenten precies de juiste huishoudapparaten te bieden. Stuk voor stuk werken ze met speciaal ontwikkelde, innoverende technologie die is afgestemd op uw wensen en behoeften. Voor meer levenskwaliteit, dag na dag.

Een waaier aan mogelijkheden

De huishoudelijke apparaten van Bauknecht bieden maximale lexibiliteit. Met tal van uiteenlopende functies helpen we u elke dag weer om uw woning op uw behoeften af te stemmen.

Buitengewone prestaties

Al 100 jaar ontwikkelen we bij Bauknecht duurzame innovaties en technologie, uitgaande van de behoeften van onze consument. Onze producten overtuigen door betrouwbare kwaliteit, uitstekende materialen en buitengewone prestaties.

Authentiek design
Het strakke en eigentijdse design wordt gekenmerkt door onderscheidende details waardoor de perfect op elkaar afgestemde productontwerpen naadloos in elk keukeninterieur passen en een vleugje prestige met een unieke stijl uitstralen.

Bauknecht
toonzaal bezoeken

Beleef onze keukens in onze toonzalen

Breng je keuken tot leven met

onze 3D-planner

Wil je graag weten hoe je nieuwe keuken er zou kunnen uitzien bij jou thuis? Maak dan hier snel je eigen 3D-tekening.

3d planner