Bauknecht

Bauknecht is gespecialiseerd in keukentoestellen. Ze staan bekend op hun luxueuze en innovatieve kookvuren, dampkappen & frigo’s. De doelstelling of zin die zij voor ogen hebben is: Keukens zijn zo verschillend als mensen. Met de nieuwste technologieën, unieke designs en innovaties heeft Bauknecht voor iedereen het juiste inbouwapparaat, waarbij zelfs aan de hoogste eisen wordt voldaan.

Bauknecht is een Duits bedrijf wereldwijd bekend en sinds de jaren 80 opererend vanuit het Amerikaanse Whirlpool Corporation. Bauknecht is gespecialiseerd in keukentoestellen en met name in ingebouwde toestellen. Zo beschikken ze bijvoorbeeld uit verschillende kookplaten met ingebouwde afzuigsystemen. Heel innovatief en technologisch goed ontwikkeld. Je hebt ook de mogelijkheid om combi-, stoom- & microgolfovens aan te schaffen van Bauknecht. Zelfs ingebouwde koffie apparaten hebben ze in de aanbieding. Kortom, voor jouw ideale keuken kan je terecht bij het merk Bauknecht voor allerlei inbouwtoestellen. 

Bij de Keukenbouwer beschikken wij over toestellen van het merk Bauknecht. Je kan je hele keuken maken met de nodige keukentoestellen van Bauknecht.  Bij De Keukenbouwer staan we voor je klaar bij het kiezen van de juiste Bauknecht toestellen voor in je nieuwe keuken. Kom langs in één van onze showrooms en ontdek alle Bauknecht toestellen. Je kan onze showrooms vinden in Zandhoven, Diest, Waregem, Ternat, Roeselare, Sint-Martens-Latem en Lokeren. Maak een afspraak voor professioneel advies op maat voor jouw droomkeuken.

Bauknecht
toonzaal bezoeken

Beleef onze keukens in onze toonzalen

Breng je keuken tot leven met

onze 3D-planner

Wil je graag weten hoe je nieuwe keuken er zou kunnen uitzien bij jou thuis? Maak dan hier snel je eigen 3D-tekening.

3d planner