Boretti

Al meer dan 25 jaar probeert het merk Boretti de Italiaanse levensstijl naar jouw keuken over te brengen. Boretti staat al die tijd al synoniem aan kwaliteitsvolle producten, Italiaans design en de ‘passione in cucina’, de voorliefde voor de Italiaanse keuken. 

In 1995 startte Boretti met het verkopen van fornuizen. Door het grote succes van deze fornuizen, werd het gamma uitgebreid met andere keukenproducten voor zowel binnen als buiten. Boretti probeert met haar producten de Italiaanse lifestyle te combineren met gebruiksgemak, zodat al jouw gerechten, elke espresso of elk aperitief een Italiaans tintje krijgt. 

Met producten van Boretti haal je Italië in huis en creëer je optimaal gebruiksgemak. Over ieder detail is nagedacht, alles heeft een duidelijke functie en de vormgeving springt eruit. Het merk werkt alleen met kwaliteitsvolle materialen, waardoor je verwachtingen steeds overtroffen worden. Als je voor Boretti kiest, dan kies je dus voor producten die kwalitatief zijn en langdurig mee zullen gaan. Boretti heeft als ultieme wens om de culinaire ervaring van iedere kookliefhebber zo fijn en eenvoudig mogelijk te maken.

 

Boretti biedt een uitgebreid gamma aan producten aan. Ze hebben BBQ’s, dampkappen, kookplaten etc. Je kan dus bijna je hele keuken maken met alle nodige keukentoestellen van Boretti én zo haal je meteen een stukje Italië in huis.

Bij De Keukenbouwer staan we voor je klaar bij het kiezen van de juiste toestellen voor in je nieuwe keuken. Kom langs in één van onze showrooms en ontdek de Boretti toestellen die bij jouw keuken past.

Boretti
toonzaal bezoeken

Beleef onze keukens in onze toonzalen

Breng je keuken tot leven met

onze 3D-planner

Wil je graag weten hoe je nieuwe keuken er zou kunnen uitzien bij jou thuis? Maak dan hier snel je eigen 3D-tekening.

3d planner