Bosch keukentoestellen

Al generaties lang, sinds de oprichting in 1886, maakt Bosch huishoudtoestellen die jouw leven eenvoudiger moeten maken. De toestellen worden zo gemaakt dat ze jouw werk uit handen nemen en heel gebruiksvriendelijk zijn.  Het uitgangspunt van het bedrijf is: eerlijk vakmanschap is belangrijker dan snelle winst. Daardoor onderscheidt Bosch zich al 130 jaar lang door vakmanschap, betrouwbaarheid en kwaliteit.

In de beginjaren was Bosch vooral actief op gebied van motorvoertuigen en industriële technologie maar in 1929 kwam hier verandering in. De crisis die er toen heerste dwong het bedrijf ertoe een andere weg in te slaan: de wereld van huishoudtoestellen. In 1933 pas presenteren ze hun eerste huishoudtoestel: een kleine elektrische koelkast. Nadien is het bedrijf blijven innoveren en uitbreiden op vlak van producten. Het bedrijf bracht wasmachines, koelkasten, vaatwassers en meer op de markt. 

Doordat de verwachtingen in het leven steeds hoger kwam te liggen, moesten de huishoudtoestellen hier ook aan blijven voldoen. Daarom blijft Bosch inzetten op innovatie en verberbetering. Zodat jouw leven eenvoudiger gemaakt wordt. Naast innovatie zet Bosch ook in op duurzaamheid. Producten moesten niet alleen innovatief zijn, maar ook milieuvriendelijk. 

Bosch biedt een uitgebreid gamma aan producten aan. Ze hebben Bosch koelkasten, ovens, dampkappen, etc. Je kan dus je hele keuken maken met alle nodige keukentoestellen van Bosch. Bij De Keukenbouwer staan we voor je klaar bij het kiezen van de juiste Bosch toestellen voor in je nieuwe keuken. Kom langs in één van onze showrooms en ontdek de Bosch toestellen zoals de Bosch koelkast of kleine ‘accessoires’ zoals een Bosch  messenblok die bij jouw keuken past.

Bosch
toonzaal bezoeken

Beleef onze keukens in onze toonzalen

Breng je keuken tot leven met

onze 3D-planner

Wil je graag weten hoe je nieuwe keuken er zou kunnen uitzien bij jou thuis? Maak dan hier snel je eigen 3D-tekening.

3d planner