Electrolux

Electrolux is een Zweeds bedrijf dat een wereldspeler is huishoudelijke apparaten. Het lerk is in 1919 ontstaan na een fusie tussen Elektromekaniska met Lux tot Elektrolux. In 1957 werd de naam gewijzigd naar de huidige merknaam: Electrolux. 

Het merk werkt op basis van drie belangrijke drijfveren: duurzaam handelen, betere ervaringen creëren en steeds innoveren. 

Electrolux is van mening dat de toekomst wordt bepaald door hoe wij nu leven. Daarom is het merk vastbesloten om het leven van hun klanten en van de planeet te verbeteren. Voor de klant doen ze dit door gebruiksvriendelijke en kwaliteitsvolle producten te ontwikkelen, die tegelijk duurzaam zijn voor de planeet. 

Het bedrijf is al meer dan 100 jaar actief in de wereld van huishoudelijke apparaten, ze produceren kookplaten, dampkappen, frigo’s, … Alles wat je in huis nodig hebt om je leven eenvoudiger te maken. Doorheen de jaren zijn ze steeds blijven innoveren om zo kwalitatief mogelijke producten op de markt te brengen. Deze innovaties kwamen niet alleen intern in stand, maar ook door samenwerking met de consumenten.

Doorheen de jaren is het gamma van Electrolux steeds blijven groeten. Ze hebben Electrolux koelkasten, ovens, dampkappen, etc. Je kan dus je hele keuken maken met alle nodige keukentoestellen van Electrolux. Bij De Keukenbouwer staan we voor je klaar bij het kiezen van de juiste Electrolux toestellen voor in je nieuwe keuken. Kom langs in één van onze showrooms en ontdek de Electrolux toestellen zoals de Electrolux koelkast of kleine ‘accessoires’ zoals een Electrolux koffiemachine die bij jouw keuken past.

Electrolux
toonzaal bezoeken

Beleef onze keukens in onze toonzalen

Breng je keuken tot leven met

onze 3D-planner

Wil je graag weten hoe je nieuwe keuken er zou kunnen uitzien bij jou thuis? Maak dan hier snel je eigen 3D-tekening.

3d planner